Güven Bana`yı Hangi Ünlü Oyuncu Sunacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Daha önce atv`de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde başrolü Pınar Altuğ ile paylaşan Tamer Karadağlı Yakında atv ekranlarında yayınlanacak Güven Bana programını sunacak

587738107201.jpg

500 BİN TL PARA ÖDÜLÜ İÇİN HİÇ TANIMADIĞINIZ BİRİYLE HEM ORTAK HEM RAKİP OLMANIZ GEREKİRSE ONA GÜVENİR MİSİNİZ? YOKSA YARIYOLDA BIRAKIR MISINIZ?

Daha önce hiç tanışmamış iki yarışmacı, stüdyoda 500 bin TL ödül için yarışıyor. Stüdyoya aileleriyle gelen yarışmacıların tek sınavı bilgi düzeyleri değil, güven düzeyleriyle ilgili. Beraber verdikleri cevaplarla ortadaki para ödülü büyüyor. Farklı sosyal statüde iki yarışmacı aynı para ödülü için bir araya geliyor. Bu yarışmada en çok bilen değil, ortaklıktan ayrılmak isteyen para ödülünü kazanıyor.

Yarışmanın sonuna kadar giden ortaklığı bozmayan, kahraman olacak. Ve soruyoruz? Para mı kazanacak, yoksa güven mi? Hırslara ne kadar gem vurulacak.

RevaN / ÖzeL HabeR

Son düzenleme:
Bu konuya ben yorum yazmiştim.Hatta bi kaç yorum daha vardi noldu? Neyse fragmanlarida dönmeye başladi bulabilirseniz ekleyin :)

yetenekli oyuncu ama kendisini tek diziye bağlamış.. çocuklar duymasın haricinde icraatı yok..

Yok Tamer Karadağlı komikti baksana fotoğraflara :D

fedai2.jpg

Bu foto ne ya :F:F:F Set arkasında bunlar bakmıyor mu :F Bilerek ve istenerek eçkilmiş yoksa orda "aaa bak burda çok sert bakmişsin" dememişlerdir:X

- - - Ekleme - - -

Yok Tamer Karadağlı komikti baksana fotoğraflara :D

fedai2.jpg

Bu foto ne ya :F:F:F Set arkasında bunlar bakmıyor mu :F Bilerek ve istenerek eçkilmiş yoksa orda "aaa bak burda çok sert bakmişsin" dememişlerdir:X

Tamer Karadağlı'nın "Son Ağa" dizisi kısmen başarılıydı onun dışında Çocuklar Duymasın dışında pek iyi bir işe imza atamadı ne yazık ki. :)

- - - Ekleme - - -

Tamer Karadağlı'nın "Son Ağa" dizisi kısmen başarılıydı onun dışında Çocuklar Duymasın dışında pek iyi bir işe imza atamadı ne yazık ki. :)

- - - Ekleme - - -

Tamer Karadagli'nin Azra Akin'la birlikte paylasmis olduklari Yagmur Zamani dizisi de vardi.