Gürkan Uygun'dan Yeni Dizi

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,201
Puanı
410
0000000000000.jpg

Gürkan Uygun Süreç Film'in yapacağı diziyle ekranlara dönecek.
Yılmaz Güney’in 1971 yılında yazıp yönetip başrolünü Müşerref Tezcan, Kuzey Vargın ve Yıldırım Önal’la paylaştığı “Baba” filminin dizi versiyonunda rol alacak.
Dizide, Yılmaz Güney’in rolünü Gürkan Uygun canlandıracak.
Dizide ;
Almanya’ya işçi olarak gidemeyince, ailesinin geçimi için başkasının cinayetini üstlenen kayıkçı Cemal’in dramı anlatılacak.

Baba filmi gerçekten çok iyi bir filmdi. Bu tarz filmlerin dizi olması beni çok üzüyor. Memati rolün altından her türlü kalkar orası ayrı :)

Kaçak tarzı bir dizi olacak yine. Artık bu tarzda dizilerin tutması çok zor. Bence Gürkan Uygun artık farklı tarzlardaki dizilere de göz atsın.

Kaçak tarzı bir dizi olacak yine. Artık bu tarzda dizilerin tutması çok zor. Bence Gürkan Uygun artık farklı tarzlardaki dizilere de göz atsın.
ekran zaten "farklı tarzdaki diziler" diye tabir ettiğin birbirinden klişe aşk,dram dizileriyle dolu hepsini de kadınlar ve ergenler izliyor asıl farklı tarz budur bence

Gürkan Uygun ismi yetiyor zaten Türkiye'nin bana göre en iyi oyuncusu hangi rol olursa olsun en iyisini yapar ilgi çekici bi dizi kesin izlerim
imajını memati gibi yaparsa yeter zaten bıyık saç falan bırakmasın :d

ekran zaten "farklı tarzdaki diziler" diye tabir ettiğin birbirinden klişe aşk,dram dizileriyle dolu hepsini de kadınlar ve ergenler izliyor asıl farklı tarz budur bence

Gürkan Uygun ismi yetiyor zaten Türkiye'nin bana göre en iyi oyuncusu hangi rol olursa olsun en iyisini yapar ilgi çekici bi dizi kesin izlerim
imajını memati gibi yaparsa yeter zaten bıyık saç falan bırakmasın :D
İşte devir o dizilerin devri demek istiyorum ben de. :D
Böyle aksiyon dizileri TNS'de ilgi görmez. Belki Gürkan Uygun için Vadiciler başlarda izler ama geçen sezon Kaçak'ın aldığı reytingleri alması imkansız gibi birşey. Çünkü geçen sezon Kaçak'ın aldığı 8 reytingi bu sezon Vadi alıyor. Maalesef şu anki sistemde durum bu. :X

Hikaye pek ilgi çekici görünmedi, ama şaşırma ihtimali de var. Neyse, bekleyip göreceğiz. :)

İşte devir o dizilerin devri demek istiyorum ben de. :D
Böyle aksiyon dizileri TNS'de ilgi görmez. Belki Gürkan Uygun için Vadiciler başlarda izler ama geçen sezon Kaçak'ın aldığı reytingleri alması imkansız gibi birşey. Çünkü geçen sezon Kaçak'ın aldığı 8 reytingi bu sezon Vadi alıyor. Maalesef şu anki sistemde durum bu. :X
öyle bi devir yok sistemin saçmalığı avrupa maçlarının bile çok yüksek reyting alamadığı bi sisteme anca gülerim ben :D
illa ki bu sistemede ayar verilecek o zaman görürüz neyin ne olduğunu İnşallah tutar da vadi dışında adam akıllı bi dizi izleriz
inan ki artık tv de izleyecek bişey bulamıyorum herşey kadınlara göre yapılıyor maçlar ve vadi olmasa tv yle işim yok

@MelankoliK bu konunun konu dışı bölümünde ne işi var

kaçakla alakası olmayan biri dizi olacak bu bence tutacak gürkan
uygunun oyunculuğu süper

öyle bi devir yok sistemin saçmalığı avrupa maçlarının bile çok yüksek reyting alamadığı bi sisteme anca gülerim ben :D
illa ki bu sistemede ayar verilecek o zaman görürüz neyin ne olduğunu İnşallah tutar da vadi dışında adam akıllı bi dizi izleriz
inan ki artık tv de izleyecek bişey bulamıyorum herşey kadınlara göre yapılıyor maçlar ve vadi olmasa tv yle işim yok

Ne diyeyim, haklısın. Bakalım daha neler göreceğiz bu TNS'de. :D

kaçakla alakası olmayan biri dizi olacak bu bence tutacak gürkan
uygunun oyunculuğu süper
Kaçak'a çok az bakmışlığım var yani genel hikayesini az çok biliyorum. Ben bu dizi ile genel olarak havasının benzediğini demek istedim, zaten öylelerde. :D

Gürkan Uygun 'a bir garezim yok @takas . Tv bölümünde konu açılmıyor bende buraya açtım :)
@mrt-06 konuyu taşıyabilir misin ?

Ne diyeyim, haklısın. Bakalım daha neler göreceğiz bu TNS'de. :D

Kaçak'a çok az bakmışlığım var yani genel hikayesini az çok biliyorum. Ben bu dizi ile genel olarak havasının benzediğini demek istedim, zaten öylelerde. :D
havası bile benzemiyor yılmaz güneyin böyle filmleri bilirim kaçakın
havası bile olamaz

özellikle vadiden ayrılan oyuncular başka yapımlarda dikiş tutturamıyorlar
buna eski dönemden oktay kaynarca yeni dönemden kenan çoban örneğini verebiliriz🙂
gürkan uygun vadi dışında ilk projesini başarılıyla geçirelek diğer eski vadi oyuncuları gibi başarısız olmadı :love1::love1::love1:

kaçak ilk sezonu zaman zaman zirveye oynayarak 2 defada zirvede bitirelek 6 reyting ortalaması gibi başarılı bir ortalamayla kapattı
ikinci sezonu ilk sezon kadar zirve yarışında olmasada 4 reyting ortalama tutturup atv kanalını karadayı ve ekrtenkeleden sonra yüzünü güldüren 3.dizi olmayı başardı yine:Z

aaa ben tam bir yeşilçam hastasıyım zaten televizyonda 3-4 tane yeşilçam kanalım var türk filmleri izliyorum hergün:F:F:F
yılmaz güneyin bu filmi harikadır çocukları küçükken hapise düşüyor hapisten çıkınca
randevu evine gidiyor ve yatıcağı kadının kendi kızı olduğunu anlıyor bu sahne gürkan uygunla birlikte çok büyük etki yaratır türkiyede
ve filmin sonunda kabadayı oğlan oğlu yılmaz güneyi öldürüyor
filmde yılmaz güneyin kızı ve oğlu yılmazın babaları olduğunu bilmiyorlar ama
gürkan uygunun dizisinde büüyk ihtimalle babaları olduğunu çocuklarıda öğrenicek senaryo daha geniş tutulucaktır 🙂🙂🙂

Süreç Filmle ayrılmaması iyi olmuş.:X Kaçak ayarında bir şeyler bekliyorum yani izlemem.:X

Hayirli olsun süreç zirveyi ay yapımdan almaya başladı zaten :love1: