Gürkan Uygun: Benden Sonra Reytingleri Düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,292
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu'daki Memati karakteriyle ünlü olan Gürkan Uygun Akşam gazetesine röpörtaj verdi.

İnsanların kendisine Memati gözüyle bakmasını istemediğinden olacakki farklı bir kılıkta çıktı.

1eUkaSBLts3irv4tNz22zZgo.jpg

Memati'den çok sıkıldığını ve hatta Memati'yi öldürmek için çok çabaladığını belirtti.

"Siz ayrıldıktan sonra dizinin izlenme oranlarında azalma olduğunu düşündünüz mü?" sorusuna ise verdiği cevap reytingleri takip etmediğinin kanıtı:

"10 yıldır alıştıkları ve sahip çıktıkları karakter olmayınca eski keyifleri kalmamıştır. Düşüş oldu elbette."

Gürkan Uygun'un Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlemediği de ortaya çıkmış oldu :😱

Gürkan Uygun'un canlandırdığı Memati karakteri Kurtlar Vadisi Pusu'nun 7 Haziran 2012'de yayınlanana 161. Bölüm Sezon finali'nde vurulmuştu ve 162. Bölüm'de diziye veda etmişti. 3 yıl Kurtlar Vadisi, 5 yıl ise Kurtlar Vadisi Pusu'da rol almıştı.

Son düzenleme:
İstediği kadar uğraşsın, Memati'yi üstünden atamaz. :D

Adam oynadığı diziyi beğenmiyor yada parada anlaşamadı.iyi yapmış ayrılarak.O resim hangi film yada dizisinden?
@Via mobile

Gürkan uygun ne derse desin fark etmez. O Memati kalacak Akillarda.

Yalan haber vadi uçtu adam düştü der mi :d

Bir problem var haberde...

Kendisi Saba Tümer canlı yayınında, ben ayrıldıktan sonra dizi daha da yükseldi, çok başarılı bir iş, hayırlısı buymuş dedi.

Bir problem var haberde...

Kendisi Saba Tümer canlı yayınında, ben ayrıldıktan sonra dizi daha da yükseldi, çok başarılı bir iş, hayırlısı buymuş dedi.

aga haberi düzelt ya zaten inanmıyorum adam neden öyle desin hayatı değişti vadiyle
ne dersin desin sevgim azalmaz ama kendini değiştirmesine gerek yok naparsa yapsın memati o değişmeyecek ve çok yakışıyo şu fotoda kendini ne hale getirmiş utandım bakarken inşallah yanlış işler yapmaz

Yanii...insan kendisini bugünlere(nerdeyse herşeyi ile)getirmiş bir iş için,böyle bir demeç vermez..bende tebikii... (с) Gurkan Uygun

Adam twitterde haberi yalanladi inanmayin boyle şeylere.

- - - Ekleme - - -

Röportajın içeriğinde böyle bir cümlem yoktur...(c) Gurkan Uygun

adam eğer öyle bişey derse vefasızlık yapmış olur onu vareden şey kurtlar vadisidir

ayrıca hiçmi jonglör görmedik,palyaço ne? (c) Gurkan Uygun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,476
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto