Günlük Hayatta En Çok Yaptığınız Spor Nedir?

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Benim:En çok yaptığım spor basketbol oynuyorum,çok seviyorum,büyünce basketbolcu olmayı hedefliyorum,ara sıra futbol da oynuyorum.:)
Peki siz günlük hayatta en çok hangi sporu yapıyorsunuz?En çok sevdiğiniz spor dalı nedir?

@sürgünüm @Ahmad @Yiğitt @Bully @Yakamoz-Asi @darksaal @xdragxx @takas @papuleoo @Cengo @aserat54 @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @semre @Nisa @Polat Şaşmaz @eros @gözlemci @xemrexxx @Çiğdem- @OzaN

Benimde öyle bir sporum yok ama bazen arkadaşlarla başka bir grup Kazım Karabekir'de futbol maçı yapıyoruz kaybeden saatlik tuttuğumuz hali sahanın parasını veriyor. :D

Futbolla ilgili de olsam spor yapmıyorum lise zamanı hergün tenefüste maç yapardık falan ama lise bitti sporum bitti. :(

Normal şartlarda düzenli bir spor hayatım yok ama gün aşırı yürümeyi tercih ederim ve oldukça uzun bir yürüyüş tempom vardır.

Benim de sporla çok aram yoktur, ama her gün yürümeye özen göstermeye çalışırım... :)

Spor sayesinde 18 kilo verdiğim doğrudur. :D Evde 2 tane spor aletim var hergün 90 dakika falan onlarla çalışırdım. 1 aydan fazla bir süredir yapmıyorum, tesadüfe bak ki, az sonra tekrar başlayacaktım. :D

spor bizim işimiz :D birçok spor dalını severim basketbolu da baya severim ama son zamanlarda hiç oynamadım

futbol her zaman devam eder hatta bu akşamda maç var :D

Genel de sabah sporu yaparım büyük bir zevkle onun dışında hafta da bir halı saha maçlarına giderim.

ben koşuda ve voleyboolda çok başarılıyımdır 🙂🙂🙂
lisede koşu yarışmalarında 1.liğim var :Z:Z:Z
üniverste ise okulun volleybol takımındaydım :love1::love1::love1:

ama 2 yıldır artık koşmuyorum vooleybolda oynamıyorum iyice tembel oldum :F:F:F

ben koşuda ve voleyboolda çok başarılıyımdır 🙂🙂🙂
lisede koşu yarışmalarında 1.liğim var :Z:Z:Z
üniverste ise okulun volleybol takımındaydım :love1::love1::love1:

ama 2 yıldır artık koşmuyorum vooleybolda oynamıyorum iyice tembel oldum :F:F:F
Güzel,belliki çok iyi koşuyorsun,voleybol'da iyi oynuyorsun.Ben güzel voleybol oynayan çok kız gördümde koşuda iyi olan hiç kız görmemiştim.:D

Güzel,belliki çok iyi koşuyorsun,voleybol'da iyi oynuyorsun.Ben güzel voleybol oynayan çok kız gördümde koşuda iyi olan hiç kız görmemiştim.:D
cnm belkide diğerleri iyi olmadığıı için geçiyorumdur kızlarla koşuyorum sonucta:F:F
ben yorulmuyorum öyle bir avantajım vardı koşmaya başladıktan sonra yanı kendim durmak istemezsm eğer durmuyorum nefes ayarlamamı iyi yarlıyorum yanı diğerleri tıkanıyor hemen:F