Günlük Burç Yorumları(3 Ağustos 2017)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
62,043
Puanı
1,060
3 Ağustos 2017 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne heyecanlı ve huzursuzluk hissi ile başlayabilirsiniz fakat gün içinde duygularınız değişecek. Dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz ve karşılaştığınız olayların değiştirici etkisi ile başa çıkabilecek gücünüz olduğunu düşüneceksiniz. Bugün eviniz ile ilgilenebilir, anneniz ile ilgili duygularınızın derinleştiğini hissedebilirsiniz. Daha doğrusu karşılaştığınız bazı olaylar çocukluk günlerinizi ve anneniz ile yaşadığınız olayları hatırlatabilir. Ayrıca çevrenizdeki anne adayları ve anne olmuş kişiler dikkatinizi çekecek ve bilinçaltınızın derinlerinde unutulmuş duygular uyanacak. Fakat gün içinde bu haliniz çabuk değişecek ve keyif aldığınız konulara yöneleceksiniz

3 Ağustos 2017 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün sevdiğiniz konular ile ilgileneceksiniz. Sanatsal faaliyetler ilginizi çekecek ve Önemsediğiniz kişiler ile görüşebilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiyi daha ciddi boyutlara ulaştırabilirsiniz. Sevdiğinize duygularınızı anlatabilir, geleceğe yönelik isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için bazı alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. Tabii bu durum üzerinizde baskı duygusu uyandırabilir. Ancak çevrenizdeki kişilerin sizi ciddiye almasını istediğiniz bir dönemdesiniz ve davranışlarınızı değiştirmek pek kolay olmasa bile başarabilirsiniz. Bu arada sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Beslenmenize ve uykunuza dikkat edin.

3 Ağustos 2017 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Hareketli bir gün geçireceksiniz ve hareket halinde olmak kendinizi iyi hissetmenize yardımcı oluyor. Ayrıca dolaştığınız yerlerde karşılaşacağınız kişiler bilinçaltınızı uyandırabilir ve hiç tanımadığınız halde karşınıza çıkan bazı kişiler size tanıdık gelebilir. Cemiyet hayatınızın hareketlendiği bir dönemdesiniz ve sürpriz karşılaşmalar sizi heyecanlandıracak. Bugün dikkatinizi keyif aldığınız konulara yönelteceksiniz ve teknoloji ile ilgilenen kişiler ile haberleşeceksiniz. Özellikle bilgisayar teknolojisi ve yeni keşiflere ilgi duyabilirsiniz. Bu arada bilgisayarınızı yenileyebilir veya yeni geliştirilmiş küçük aletler alabilirsiniz

3 Ağustos 2017 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Yoğun duygular ile güne başlayabilirsiniz ve isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Daha doğrusu sevdikleriniz ile ilgili duygularınız derinleşmiş olabilir ve bununla birlikte sevdiğiniz konuların da değişmeye başladığını düşünebilirsiniz. Köklü değişiklikler yapmak için kuvvetli arzularınız olabilir ve çılgınlık sayılabilecek istekler içinizden yükselebilir. Fakat sabırlı ve dirayetli davranacaksınız. Gelenekleri önemsediğiniz bir dönemdesiniz ve özellikle büyüklerinize karşı sabırlı ve anlayışlı davranacaksınız ve böylece içinizden yükselen kuvvetli arzuları denetleyeceksiniz. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanabilir. Günün ilerleyen saatlerinde yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedebilirsiniz.

3 Ağustos 2017 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Hareketli bir gün geçireceksiniz ve hareket halinde olmak keyfinizi yerine getireceksiniz. Böylece gerilimk hissettiğiniz konudan ve ortamdan uzaklaşıp keyif aldığınız konular ile ilgileneceksiniz. Seyahatler, sportif faaliyetler ve değişiklikler sizi heyecanlandıracak ve harekete geçirici olacak. Farklı disiplinlere ilgi duyabilirsiniz ve şimdiye kadar bilmediğinizi özelliklerinizi keşfedebilirsiniz. Daha doğrusu keşifler ve buluşlar ilginizi çekiyor ve bu konular ile ilgilenen, araştıran kişiler ile karşılaşmak sizi heyecanlandırıyor. Böylece siz de kendiniz ile ilgili farklı yönlerinizi keşfedebilirsiniz ve ilginç ortamlara girebilirsiniz

3 Ağustos 2017 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Tıbbi bitkiler, beslenme, geleneksel yöntemler ve hatta unutulmuş eski bilgileri uygulayan şifacılar ilginizi çekecek. Hatta siz de bu yöntemleri öğrenmek ve uygulamak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Sağlığınıza her zaman olduğundan daha fazla özen gösterecek ve sağlıklı yaşam programlarını takip edeceksiniz. Sevdikleriniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanabilir ve dostlarınıza yardımcı olmaktan keyif alabilirsiniz. İsteklerinizi ciddi bir biçimde ortaya koyabilirsiniz veya ciddi konuları anlaşılır ve kabul gösterilir bir biçimde sunabilirsiniz. Konuşmak yerine davranışlarınız ile çevrenizi etkileyecek ve kendinizi başarılı hissedeceksiniz.

3 Ağustos 2017 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay sizin burcunuzda ilerlemeye devam ediyor ve buna bağlı olarak duygularınız da hareketli... Hormonlar davranışlarımızı yönetiyor ve Ay_da vücudumuzdaki bütün sıvıları ve salgıları yönetiyor. Bu nedenle davranışlarımızı denetlemek zor. Fakat Ay gibi hareket halinde olmak rahatlatıcı ve bugün siz de hareketli bir gün geçireceksiniz. Özellikle havadar yerlerde bulinmak, cemiyet hayatı, sosyal ve kültürel faaliyetler keyfinizi yerine getirecek. Bu arada duygularınızın değişiyor olduğunu hissedebilirsiniz. Özellikle tutkuyla bağlandığınız şeylere yönelik değiştirici olaylar sarsıcı olabilir fakat bugün kendinizi daha farklı hissedeceksiniz. Özellikle günün ilerleyen saatlerinde haliniz değişecek.

3 Ağustos 2017 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün sevdiğiniz konular ile ilgileneceksiniz. Ayrıca sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler daha ciddi boyutlara ulaşabilir. Geleceğe yönelik isteklerinizi ciddi bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Evlilik, çocuk sahibi olmak, iş kurmak, ortaklık ve benzeri ciddi konulara yönelik isteğinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve bu isteklerinizi sevdiğinize anlatabilirsiniz. Bu arada korkularınızı sevdiklerinize yansıtmaktan kaçınmalısınız. Aslında sevdiğinizin ilgisi ve dostlarınızın desteği ile korkularınızla başa çıkmanız mümkün. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaştığınız kişiler ve olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. Ayrıntılara takılı kalmayın.

3 Ağustos 2017 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne keyifli ve istekli başlayacaksınız. Cemiyetinizden olan kişiler ile haberleşebilir ve sosyal faaliyetlerden keyif alabilirsiniz. Özellikle alacağınız haberler ve davetler duygularınızı harekete geçirecek ve katılacağınız davetlerde karşılaşacağınız kişiler ile yapacağınız sohbetler duygularınızı yükseltecek. Bu arada cemiyetinizin genişlediğini hissedebilirsiniz veya daha büyük toplulukların içinde yer almak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde haliniz değişecek ve bazı detaylar ilginizi çekecek. Farkına vardığınız ayrıntılar hayal gücünüzü uyandırabilir ve arkadaşlarınıza hayallerinizi anlatabilirsiniz.

3 Ağustos 2017 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Duygusal ve alıngan bir tavır içinde olabilirsiniz ve yaşadığınız olayları gözden geçirebilirsiniz. Özellikle karşılaştığınız bazı kişiler ile ilişkilerinizin kaderi olduğunu hissedebilirsiniz ancak bu kaderi karşılaşmalardan rahatsızlık duymanız mümkün. Meydana gelen olayların bazılarını skandal olarak yorumlayabilirsiniz ancak sizin de davranışlarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Güçlü kişileri karşınıza almayın ve onların duygusunu değiştirmeye çalışmayın. Aslında meydana gelen olaylar ilişkileriniz ile ilgili duygularınızın derinleşmesine neden olmuş olabilir. Fakat sabırlı ve dirayetli olduğunuz bir dönemdesiniz ve olayların gelişmesini bekleyebilirsiniz. Böylece sorunlar ile başa çıkabilirsiniz.

3 Ağustos 2017 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne istekli başlayacaksınız ve içinizden yükselen kuvvetli arzular sizi harekete geçirecek. Cemiyet hayatınızından olan bazı kişiler ile haberleşebilirsiniz ve alacağınız davetler keyfinizi yerine getirecek. Çeşitli davetlere gidebilir ve bulunduğunuz ortamda karşılaşacağınız kişiler ile keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Bu arada eski günleri ve yaşadığınız olayları hatırlamanız mümkün. Fakat duygularınız fazla derinleşmeyecek ve kendinizi keyifli hissedeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız bazı haberler düşüncelerinizin derinleşmesine neden olabilir ve küçük ayrıntılara takılı kalabilirsiniz. Duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Yanlış anlamalar olabilir.

24 Temmuz 2017 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay-Jüpiter görünümü, rahat yaşam arzumuzu, parasal açıdan güvende olmak isteğimizi vurguluyor. İlişki kurduğunuz insanların size destek olması, sıkıntılarınızı paylaşmaları hoşunuza gider. Kitap okumak, işinizle ilgili araştırmada bulunmak, sosyal medyada yeni insanlarla tanışmak sizi keyiflendirir.
Saat 10:36 Ay-Satürn kavuşumu, işlerimizi gayet ciddi şekilde ve sorumluluk çerçevesinde ele aldığımız zamandır. İş ortamında belli bir mesafe oluşabilir. Belli kurallara uymamız beklenebilir. Bizden yaşça veya kıdemce üst pozisyonda olan kişilerin daha anlayışlı davranmasını bekleriz. Eğer biz üst pozisyondaysak, tabii ki aynı anlayışı başkalarına göstermek durumundayız.

Begenmedim burcumdaki yorumu
Ve vadikizi hem hadis hem burc yorumu yayinlaman tuhaf degilmi?

Neden tuhaf olsun ki burçlarla ilgilenenler olabilir diye paylaşmak istedim sadece
Kusura bakma ama baya baya tuhaf yani
burcu herkes yayinlar belki. Ama ayet ve hadisleri bence dinine cok bagli kisiler paylasir ve dini iyi takip edende burca inanip paylasirmi bilemedim
bu benim sahsi fikrim

Kusura bakma ama baya baya tuhaf yani
burcu herkes yayinlar belki. Ama ayet ve hadisleri bence dinine cok bagli kisiler paylasir ve dini iyi takip edende burca inanip paylasirmi bilemedim
bu benim sahsi fikrim

Ben paylaştım diye inandığımı söylemedim bu anlama gelmesin lütfen forumda okumak isteyenler için paylaşmak istedim bende pek inanmam burçlara

Ben paylaştım diye inandığımı söylemedim bu anlama gelmesin lütfen forumda okumak isteyenler için paylaşmak istedim bende pek inanmam burçlara
Tabiki oyle dusunurum. Benimsemedigim inanmadigim bir konuyu niye paylasayim. Ve ard arda konulari acmak celiskili bence

Tabiki oyle dusunurum. Benimsemedigim inanmadigim bir konuyu niye paylasayim. Ve ard arda konulari acmak celiskili bence

Forumdakiler için paylaştım forumda konu açmayı seviyorum forumdakiler okusun diye paylaştım ben paylaştım diye benimsediğim anlamına gelmesin bu lütfen konuda uzamasa olurmu artık iyi forumlar

Forumdakiler için paylaştım forumda konu açmayı seviyorum forumdakiler okusun diye paylaştım ben paylaştım diye benimsediğim anlamına gelmesin bu lütfen konuda uzamasa olurmu artık iyi forumlar
Bir cok konu dururken niye iki birbirine zit konu sectigini mantikim algilamadida
tamam sizede iyi forumlar kizmayin

Bir cok konu dururken niye iki birbirine zit konu sectigini mantikim algilamadida
tamam sizede iyi forumlar kizmayin

Bak bende başka konular açmak istiyorum ama geç girdiğim için foruma istediğim konular açılmış oluyor değişiklik olsun istediğim içinde bu konuları açmak istedim hepsi bu