Günlük Burç Yorumları(26 Kasım 2017)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,780
Puanı
1,060
KOÇ
Güneş yükselen ya da ay burcu KOÇ olanlar,
Gökyüzü bugün ikili ilişkilerinizde düşmanca davranışlardan kaynaklanacak krizlere sebep olacak enerjiler barındırmakta yeni tanıdığınız insanların krizler yaratmamasına dikkat etmeli gerçek dostlarınızı önemsediğinizi tavır ve davranışları hızla ortaya koyabilmeyseniz özel yaşamınızdaysa fazla baskın tavırlar şarkısında olmak ciddi şekilde SORUNLAR yaşanmasına sebep olabilir.

BOĞA
Güneş yükselen ya da ay burcu BOĞA olanlar,
Finansal konularda şans enerjileri ile karşı karşıyasınız önemli bir iş teklifi alabilir devam eden işinize ek gelirler geri getirecek önemli anlaşmalar görüşmeler yapabilirsiniz bugün ayaklarınızın yere sağlam basmalı korkusuzca sorumluluk duygunuzu ortaya koymalısınız yeni bir süreç sizi çok daha iyi noktalara taşımak için ilerlerken kendinize güvenmeli yetenekleriniz hakkını vermelisiniz özel yaşamınızdaysa sabırla beklemeniz gereken enerjilerle karşı karşıyasınız. Ani tepkiler vermemeli olanı biteni anlamaya çalışmak için sabrınızın sonuna kadar dayanabilmelisiniz.

İKİZLER
Güneş yükselen ya da ay burcu İKİZLER olanlar,
Gökyüzü bugün sağlığınızla ilgili konularda hassas etkileri barındırmakta özellikle işinizle ilgili en ufak şeye gereğinden fazla tek değer vermemeye özen göstermeli sağlıklı sonuçlar alabilmek için ilişkilerinizde kırıcı bir tutum sergilememelisiniz iş ve özel hayatınızda sabırlı olmalı olaylara bakış yaşınızı sadece tek taraflı değerlendirme den karşı tarafın ne istediğini beklentilerini iyi niyetle yaptıklarını görmezden gelmemelisiniz.

YENGEC
Güneş yükselen ya da ay burcu YENGEC olanlar,
Bugün işinizle ilgili konularda spekülasyonlar söz konusu olabilir. İyi niyetli olmayan iş arkadaşlarınızdan kaynaklanacak bu soruna dikkat etmeli ve düşünmeden tepkiler vermemeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Bu durumda sakinlik en iyi yol olacak sizin için. Bugün sağlığınızla ilgili konularda da gıda zehirlenmelerine karşı dikkat etmeli, strese bağlı sağlık problemlerini önemsemelisiniz.

ASLAN
Güneş yükselen ya da ay burcu ASLAN olanlar,
Gökyüzü bugün duygusal konularda bencilce yaklaşımlar şarjda olmamanız için uyarıyoruz köprüleri yapmamak için sabırlı hareket eş veya sevginizi hassasiyet duyduğu konularda incitecek yaklaşımlarda söylemlerde bulunmamaya özen göstermeye mantıksız davranışlarınız yoluna giren ilişkinizi tavırlarınızdan dolayı bitme noktasına taşıyabilir dikkatli davranın.

BASAK
Güneş yükselen ya daha iyi burcu BASAK olanlar,
Bugün annenizin ve eşinizle ilgili konularda sağlıkla ilgili problemler yaşanabileceğini dikkat çekmekte elimizden geleni yapmalı, paniğe kapılmamalsınız. Işinizle ilgili olumlu etkiler söz konusu yarım kalan tamamlanmamış işler neticelenebilir hakkınız olan finansal ödemeyi bugün içersine alabilirsiniz Bugün borç alacak gibi konulardan uzak durmanız yararınıza olacaktır

TERAZİ
Güneş yükselen ya da ay burcu TERAZİ olanlar,
Bugün aileyle ilgili konularda SORUNLAR yaşayabilirsiniz çevrenizdeki insanların baskıları aileye bireylerinin olayları tek taraflı düşünmesi kendinizi huzursuz hissetmenize yalnız ve çaresizlik içerisinde bitkin ve ruh aynı bilmenize neden olabilir. Sizlere tavsiyem günlük uğraşların hızla ilgilenmeli aileyle ilgili konularda çatışmalardan tartışmalardan duygusal sevgilerden uzak durmaya gayret etmelisiniz özel yaşamınızda ise keyifli enerjik der moralinizi yükseltecek. Bugün iş hayatınızda yeni tanıştığınız kişilerin söylemleri ile yeni girişimler içerisinde olmamaya özen göstermeniz için uyarıyor sizleri mali açıdan çok iyi bir dönemde olmadığınız bir gün de olduğunuzun farkında olmalısiz. Ozel yaşamınızdaysa ne istediğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz.

AKREP
Güneş yükselen ya da ay burcu AKREP olanlar,
Bugün eski eş ya da sevgiliniz ile karşılaşabilir ona olan duygularınızın hatalarınızın gün boyu sizi allak bullak etmesi ile pişmanlıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Kendinize kızmaktan vazgeçmeli zamanı geri getiremeyeceğinizi kabullenmelisiniz. İşiniz ile ilgili konularda ise bugün yeni tanıdığınız kişiler ile sorunlar yaşamamak adına sabırlı olmalı anlamadan dinlemeden tepki verip imajınızı bozacak tavırlar sergilememelisiniz.

YAY
Güneş yükselen ya da ay burcu YAY olanlar,
Bugün iş hayatınızda son derece önemli finansal konularda rahatlamaları getirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Kıymet verene değer vermeli sahte arkadaşların etrafınızda birikmesine aldanmadan hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise krizler geçmişle ilgili konuların gündeme gelmesinden dolayı yaşanabilir. Ve bu kez sabırlı davranmayı başarmalısınız.

OĞLAK
Güneş yükselen ya da ay burcu OĞLAK olanlar,
Sabah saatlerinden itibaren size gelecek olaylara dikkat çekmekte özellikle yakınlarınız arkadaşlarınız da ilgili konularda beklenmedik müdahaleler söylemler enerjinizin düşmesine işinizle ilgili konularda dikkatsizlik sonucu hatalar yapmanıza sebebiyet verebilir; yeni bir iş anlaşması yapıyorsanız aklınızı sadece işinize vermeli maille sosyal ağlarla ilgili konularda bilgilerinizi başkalarının eline geçmemesi dikkat etmelisiniz, özel yaşamınızda ise ektiğinizi biçeceğiniz enerjiler hakim bugün.

KOVA
Güneş yükselen ya da ay burcu KOVA olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızda verdiğiniz kararları değiştirmemeniz için uyarıyor sizleri bunun getirdiği pişmanlığı uzun süre üstümüzden atmakta zorlanabilirsiniz özel yaşamınızdaysa başkalarının etkisi altında kalarak yaptığınız yanlışları da ısrarcı olmamalı öfkenin inadın gururun sadece ilişkinize zarar vereceğinin farkına varmalısınız.

BALIK
Güneş yükselen ya da ay burcu BALIK olanlar,
Bugün seyahat planlarınızı problemler söz konusu olabilir her şeye olumlu yaklaşmalı gecikmelerin sizin yapacaklarınızdan alıp uyumayacağını inanmalısınız bugün önemli projeniz yetkili gerektiren konularda göreceğiniz destek kabul edilebilir gün sonunda diplomasiyi koruyarak isteklerinizi iş hayatınıza edebilirsiniz özel yaşamınızda ise arkadaşlarınızın dedikodularından dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz.​

yine çıkmadı :T: yalan mesaj yazmaktan mesajını şikayet ettim Melek :T: Banlan da gör :A

Şenay hanıma bunuda sorayım bari :F
Abla hayırdır Şenay hanım kankan herhalde :A eğer öğrenebilirsen bana da haber ver :A :F bana benzer biri mi var yanlarında :A

ona söyle doğru dürüst yorumlasın balık burcunu. Başkasına aşk yazar, para yazar bizimkine habire borç yazıyor :A

Hayat herkese farklı vuruyor :D
Bana da bir işssizlik çıkıyor bazen iş hayatında kavga çıkıyor bazen iş bulduğumu söylüyor ama halen bir iş bulup çalışamadım :A ne çalışıp kavga yaptım nede işimden atıldım :A bir bunu tutturamıyorlar :A

ona söyle doğru dürüst yorumlasın balık burcunu. Başkasına aşk yazar, para yazar bizimkine habire borç yazıyor :A

Hayat herkese farklı vuruyor :D

Aaa sendemi balık burcuydun:Fburçdaşız ayol söylemem mi hiç

Abla hayırdır Şenay hanım kankan herhalde :A eğer öğrenebilirsen bana da haber ver :A :F bana benzer biri mi var yanlarında :A

Bana da bir işssizlik çıkıyor bazen iş hayatında kavga çıkıyor bazen iş bulduğumu söylüyor ama halen bir iş bulup çalışamadım :A ne çalışıp kavga yaptım nede işimden atıldım :A bir bunu tutturamıyorlar :A

Sitesinde adresi var ordan ulaşırım artık :F:F