Günlük Burç Yorumları(20 Kasım 2017)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,105
Reaksiyon puanı
57,247
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
KOÇ: Günün ilerleyen saatlerinde işinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni fikirlere açık olmalı ve sizden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanarak hareket etmelisiniz. Maddi konularda oldukça şanslısınız unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bugün gelebilir. Ev hayatınızı ilgilendiren konular da ise gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Bekar Koç’lar ise bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat bir ilişkiye adım atmadan önce karşınızda ki insanı tanımaya çalışarak hareket etmelisiniz.

BOĞA: Bugün sizden yaşça büyük insanların söylediği her sözü can kulağı ile dinleyin. Yaşanmışlıkların getirdiği bilgeliğinin öğütleridir bunlar. Dikkatli dinlediğinizde kendi içinizde cevabını bulamadığınız birçok konunun yanıtını alabilirsiniz. İşinizle ilgili yapmak istediklerinizi yakınlarınızla paylaşabilir karşılıklı fikir alışverişleri ile düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkinini resmileştirme konusunda birlikte olduğunuz insanın baskıcı durumlarıyla karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün ruhsal olarak oldukça yoğun ve duygusal bir gündesiniz.Neden niçin ben soruları beyninizi kemirip durur adeta. Geçmişinizin sizi bu denli üzmesine izin vermemeli ve yaşananları affetmeyi seçmelisiniz. Affetmenin ne kadar zor olduğunu söylediğinizi duyar gibiyim.. Haklısınız fakat deneyimlerinizle olgunlaşan ruhunuzu özgürleştirmek kendinizi bu ıstıraptan kurtarabilmenizin yolu da budur. En azından bunun için çabalamalısınız. İş hayatınızda da sizin dışınızda gelişen gecikmeler beklentilerinin zamanında yerine getirilmemesine sebep olabilir sakin davranın fakat müdahale edebildiğiniz noktalar da da çekimser kalmayın.

YENGEÇ: Bugün düşünce ve tavırlarınız son derece net ve keskindir. Fakat bu halinizi herkese belli etmemeli özellikle işle ilgili konularda yapmak istedikleriniz konusunda onların görüşlerini öğrenerek kendi fikirlerinizi belli etmemelisiniz. Sağ gösterip sol vurun demiyorum ama biraz gizemli olmayı deneyebilir ve sizden hiç beklemedikleri bir şekilde kendinizi cesur bir şekilde ortaya koyarak düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uyum ve huzur için biraz daha anlayışlı davranabilirsiniz.

ASLAN: Algılarınız öylesine açıktır ki, Adeta karşınızdaki insanların zihinlerinden geçenleri okursunuz. Size yakın görünen insanların art niyetli davranışlarına idrak edebilirsiniz. Sakın ola ki tepki vermeyin. Evrenin size hediyesi olan sezgilerinizi öfkenizle gölgelemeyin. Sabırlı davranın ve uygun zamanı bekleyin. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunu insan sinirlerinizi bir hayli gerebilir. Beraberliği olmayan Aslan’lar çevrenizde size duyulan ilgiyi görmemezlikten gelmekten ne zaman vazgeçeceksiniz?

BAŞAK: Bugün kendinizi oldukça huzurlu ve heyecanlı bir ruh hali içinde hissedebilirsiniz. Bu haliniz iş hayatınızda başarılı girişimler de bulunarak olumlu sonuçlar elde etmenize de faydalı olacaktır. Dostlarınızdan gelecek destek ve başarılı olmanız adına hiçbir karşılık beklemeden verecekleri destek sizleri cesaretlendirecektir. Kendinize güvenin ve başladığınız her işin sonunu getirmek için mücadele etmekten korkmayın. Korkularınızı alt etmeyi başardığınızda kendinize yeni bir yaşam kurmayı başarabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise iki farklı duygunun esiri olmuş hissine kapılmamalı kendinize dürüst davranarak hareket etmelisiniz…

TERAZİ: Gökler bugün oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte biriken işlerinizi düzenlemek için bir hayli uğraş vereceksiniz. Bunları yaparken bir yandan da yapmanız gerekenleri gözden geçireceksiniz. Bugün yakın çevrenizdeki insanların duygularına çok duyarlı olacaksınız. Onlara duyduğunuz sevgi ve şefkatle yaklaşacak iyi bir dinleyici olup sorunlarına ortak olacak ve çözüme kavuşturmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bugün sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetlidir. Bu enerjileri yaratıcılık gerektiren tüm alanlarda kullanabilirsiniz. Bugün bilinçaltınız adeta seslenir sizlere, Bu sese kulak verin ve sizi yönlendirdiği doğrultuda ilerleyin.

AKREP: Bugün düşünmeden ani kararlar vermemelisiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Ailenize mensup yakınlarınızdan tepkiler alabilir ve bunu anlamakta zorluk çekebilir ya da tam tersi hiç anlamaya çalışmadan tepkiler verebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haberde olabilir. Duygularınız alt üst olabilir özlem pişmanlık aşkın harman olduğu yoğun duygusallığı yaşayabilirsiniz.

YAY: Sakin kararlı ve yaşananları derin bir incelemeden geçireceğiniz bir gündesiniz. Bu haliniz çevrenizde ki bazı insanları rahatsız edecektir. Görmezden gelin ve değerlendirmelerinizin sonunda neler yapacağınızın planlarını yapın. Bugün ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gündesiniz meditasyon yapabilir dua ederek ruhunuzu arındırabilirsiniz. Derin bir uykudan uyanmış misali özel yaşamız da bir takım şeylerin idrakine vararak ilişkiniz hakkında önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar ilişkiyi devam ettirmek adına yapılması gerekenler üzerine olacaktır. Sizin kurallarınızı ve isteklerinizi karşı tarafın kabul etmesi yönünde talepleriniz olacaktır. Bu enerjilerle duygusal yaşamınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.


OĞLAK: Gökyüzü bugün zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte, İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip kendinize yeni bir yol çizebilir ve bundan sonrası için içinizde ki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. İş hayatınızda ortaklıkları olan Oğlak bugün resmi dairelerle ilgili konularda bir takım aksaklıklar söz konusu olabilir, İletişim gücünüzü ortaya koymalı ve aksi gelişen olayları lehinize çevirebilirsiniz.

KOVA: Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan işinizle ilgili konularda sahip olduğunuz pozitif enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Kendinize olan güvenle liderlik yeteneklerinizi ortaya koyabilir yapılan görüşme ve toplantılarda birlikte çalıştığınız insanların destek ve onayını alabilirsiniz. Bu süreçte ani kararlar almaktan kaçınmalı ve her şeyi sakinlikle ele almalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızı kontrol altında tutmanız oldukça güç olabilir birlikte olduğunuz insanın ısrarcı tavırları bunu daha da arttırabilir. Bırakın duygularınız sözlerinize yansısın ve bitmesi gereken bitsin kalması gereken kalsın hayatınızda…


BALIK: Gökler bugün ruhunuzun savaşçı yanının çok güçlü olduğuna işaret ediyor. Enerjinizi, iş hayatınızı ilgilendiren konularda karşılaştığınız engellere boyun eğmeden isteklerinizi gerçekleştirmek için kullanırsanız istediğiniz ilerlemeyi elde edersiniz. Bugün yeteneklerinize güvenin ve sadece işinize odaklanın olayları ve insanları kontrol etmeye çalışmayın. İkili tartışmalar içine girdiğinizde sizi zorlayan insanların sizi çekmek istediği noktaya gidersiniz. Bu size yarar değil zarar verecektir. Güç gösterileri sözlü saldırılara karşı sakin tavrınızı koruyun gün tartışma günü değil işinizi hakkıyla başarıyla yapma günü.​
 

Harunnn60

Emekli
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
49,573
Reaksiyon puanı
44,755
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
KOVA: Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan işinizle ilgili konularda sahip olduğunuz pozitif enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Kendinize olan güvenle liderlik yeteneklerinizi ortaya koyabilir yapılan görüşme ve toplantılarda birlikte çalıştığınız insanların destek ve onayını alabilirsiniz. Bu süreçte ani kararlar almaktan kaçınmalı ve her şeyi sakinlikle ele almalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızı kontrol altında tutmanız oldukça güç olabilir birlikte olduğunuz insanın ısrarcı tavırları bunu daha da arttırabilir. Bırakın duygularınız sözlerinize yansısın ve bitmesi gereken bitsin kalması gereken kalsın hayatınızda…
Güzel gibi:bhr: