Günlük Burç Yorumları(2 Şubat 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,760
Puanı
1,060
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Bugün kendinizi ağırlıklarınızdan kurtulmuşçasına huzurlu ve dinamik hissederek güne başlayacaksınız. Kararlı oluşunuz ve değişimi tüm benliğinizle kabul etmeniz her geçen gün sizleri daha da güçlendirecek. Sizdeki bu değişiklik yakın çevrenizdeki kişileri şaşkına çevirebilir, Sizi hayatlarından hiç gitmeyecek olarak değerlendiren kişi’lerin şaşkınlığı ise çok daha fazladır. Her şeyi kabullenen idare eden kişi gitti yerine bir başkası geldi şeklinde bir değerlendirme yaparlar ve bu durumu kabullenememenin yarattığı sarsıcı etkiden kolay beri sıyrılamazlar. Kimi zaman aşk dolu sözlerle kimi zaman nefret eden tavırlarla bir süre size rahatsızlık vermeye çalışabilirler. Bırakın yapsınlar siz yolunuzu çizin ilerleyin ve kesinlikle taviz vermeyin. İş hayatınızda ise oldukça şanslı bir gün geçmişte kalan bir alacağınızı tahsil edebilir ve maddi anlamda bir hayli rahatlayabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Gökyüzü bugün kayıp ve hırsızlıklara karşı uyarıyor sizleri önemli bir evrak tapu gibi bir belgeniz yüzünden zorluklar yaşayabilirsiniz. Yine bugün resmi dairelerde işleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir ve bir çok aksilikle karşılaşabilirsiniz. Günün en iyi tarafı eski dostlarınızla karşılaşabilir onlardan gelecek yardımla problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin unutkanlığı ikinizi bağlayan önemli bir konuda beklenmedik sorunlar yaşanmasına sebep olabilir. Sen ben kavgası içine girmeden biz olmaya çalışmalı ve çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Bekar Boğa’lar bugün aşk hayatınızda keyif verici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Gökyüzü bugün yakın çevrenizde bulunan insanların desteğini alarak önemli girişimlerde bulanacak cesareti toplayacağınıza işaret etmekte. Güzel yüreğinizin karşılığı sizi gerçekten seven aile bireyleri ve dostlarınızın hiçbir karşılık beklemeden sizi desteklemeleri olacaktır. Bugün yaşamınızda ki hiçbir konuya tereddütlü yaklaşmayın ve olabildiğince net hatta keskin davranın. Öyle sine kararlı olun ki karşınızda ki insanlar sizi düşüncelerinizden uzaklaştırmaya teşebbüs dahi edemesinler. Özel yaşamınızda ise değişimin kuvveti elektrik gibi sizi çapar önce titretir ve hemen ardından kendinize getirir ve dağınık düşüncelerinizi toplayarak gerçekçi davranmanıza yardımcı olur.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökyüzü bugün duygularınızda aklınızda arasında ki uyumun getireceği şanslara işaret etmekte. Sürekli ertelediğiniz ihmal ettiğiniz belki de yapmak için yeterli cesareti bulamadığınız konularda; Önemli adımlar ilkler gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karmaşık duygular içinde olabilir uzun zamandır birlikte olduğunuz insanın davranışlarını itici ve samimiyetten uzak bulabilirsiniz. Anlık tepkiler vermemeye çalışın ve sakinliğinizi sağladığınızda duygu ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edin. Sizler samimiyetten uzak yapmacık tavır ve davranışlara tahammül edebilecek kişiler değilsiniz. Bekar Yengeç’ler sizler bugün aşkta çok şanslısınız… Seçimlerinizi gökyüzü sizi desteklerken akıllıca yapmalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Yoğun ve stresli görüşmeler zihninizi fazlasıyla yorabilir. Kısa süreli de olsa zihninizi dinlendirmeye çalışın özellikle de dikkat gerektiren bir işte çalışıyorsanız daha fazla dikkat etmelisiniz. Gözünüzden kaçan bir konu meslek hayatınızda zorlayıcı etkilere sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sorunları sizi bir hayli bunaltabilir. Birlikte olduğunuz insanın hayatında ki yerinizi sorgulayabilir ve onun kararsızlıkları karşısında isyan edebilirsiniz. Ne olursa olsun bugün sakin davranmalı, Yaşananları sakinlikle değerlendirdikten sonra konuşmayı tercih etmelisiniz.

neş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Bugün iş hayatınızda cazip gelen kesin bir araştırma yapmadığınız işlere karşı temkinli davranın. Bir anlık heves sizi var olan şartlarınızdan çok daha zor bir duruma getirebilir. Hayat uzun soluklu bir maraton nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise arızalanan elektronik eşyalarınız yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Ayrıca evinizin su tesisatı ile ilgili kontrolde bulunmanız faydanıza olacaktır.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Gökyüzü bugün iş ve aile yaşantınızda yaşanan sorunların sizin özverili davranışlarınızla yoluna gireceğine işaret etmekte. Hatalı davranışların farkına varmak bir erdemdir. Sizde göstermiş olduğunuz erdemli davranışınızın mükâfatını sevgi saygı ve destekle fazlasıyla alacaksınız. İş hayatınızla ilgili konularda bugün son derece akılcı hareket etmeli ve yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınız da ise bir dönem kapanıyor ve yeni bir dönem başlıyor sizler için hak ettiğiniz değer ve sevgiyi görebileceğiniz aşkın kutsallığının galip geleceği özel bir süreç sizleri karşılamakta. Bu dönemde beklentilerinizi netleştirmeli ve kararlarınızı bir an evvel vererek uygulamaya geçmelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızda tereddütlere kapılarak kendinizi geri planda tutmamanız yönünde uyarıyor sizleri. Bugün sezgilerinize güvenin sizi yarı yolda bırakmayacak kadar kuvvetli ve yol göstericidirler. Bugünlerde mücadele etmekten kaçındığınız yorulduğunuz konulara karşı savaşçı ruhunuz uyanıyor adeta. Amaçlarınız idealleriniz doğrularınız için mücadele eden yapınızı ortaya koyma zamanıdır şimdi. Bugün özel hayatınızda ki gelişmeler oldukça dikkat çekici. Eş ya da sevgilinizle ilgili gerçeği yansıtmayan bir şeyler duyabilirsiniz. Emin olmadığınız hiçbir konuda yanılgıya düşmemelisiniz. Birlikte olduğunuz insana güveniniz tamsa aşkınıza sahip çıkmalı ve bu haberleri çıkaranlara meydan okumalısınız..

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha açık görüşlü davranarak kalıplaşmış düşüncelerinizin dışında yeni fikir ve önerileri olumlu yönde değerlendirmelisiniz. Bu süreç içinde yaptığınız işe bağlı olarak daha profesyonel yaklaşımlar sergilemelisiniz. Özel yaşamınızda ise kardeşler ve ailenizle aranızda esen soğuk rüzgarlar yerini sevgi sözcükleri ve samimiyete bırakacaktır. Sevdiğiniz insanla duygusal olarak birbirinizi tamamladığınız keyifli bir gündesiniz. Tatlı zıtlaşmalar ilişkinizi heyecanlandıracaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Bugün olayları gerçekçi olmayan bir karamsarlık içinde değerlendirirseniz hem kendinize hem de çevrenizdeki insanlara haksızlık etmiş olursunuz. Aile bireyleri ile aranızda görüş aykırılıkları yaşayabilirsiniz. Duygusal ön yargılarınız size karşı yapılan olumlu konuşmaları bile eleştiri olarak algılamanıza ve yanlış tepkiler vermenize neden olabilir. Kendinize güvenin ve karamsar düşüncelerinizin duygularınıza zarar vermesine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise size karşı anlayışlı davranan partnerinize karşı sizde ilgili olmalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Gökyüzü bugün arkadaşlarınızdan birinin parasal bir konuda yardımınızı istemesinden kaynaklanabilecek sorunlara işaret etmekte. Bu ödemek zorunda olduğunuz bir borç ya da alacak tahsilatı da olabilir. Gününüzü stresle geçirmek istemiyorsanız tartışmadan hakkınız olanı isteyin. Kendinize sevdikleriniz vakit ayırın. Size yakın olan insanlarla eş sevgili aile bireyleri bir araya gelinerek hoş bir ev toplantısı yapmak yaşananlar hakkında fikir alışverişlerinde bulunmak sizleri rahatlatırken yaşadıklarınız hakkında yeni fikirlerin zihninizde şekillenmesine fayda sağlayacaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Gökyüzü bugün zekânızı işinizle ilgili konularda en iyi şekilde değerlendirerek önemli girişimler için planlar yapabilmeniz için sizleri desteklemekte. Yurt dışı ile bağlantılı girişimlere sıcak bakabilir ilk adımı atabilirsiniz. Bu bir eğitim olabileceği gibi önemli bir ticari bağlantı da olabilir. Kendinize güvenin ve sadece var olanla yetinmeliyim düşüncesine takılıp kalarak kendinizi yeteneklerinizi geliştirmekten alıkoymayın. Özel yaşamınız da ise beraberliği devam eden Balık eş ya da sevgilinin haksız eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Sakinliğinizi muhafaza edin ve tartışmamaya özen gösterin. Her şeyin bir zamanı vardır.​

İlk kez kendi burcumda %100 doğru bir tespit gördüm. Hadi hayırlısı.. :A

@Harunnn60 Senin paran yokkan birde senden borç isteyeceklermiş dikkat et :A

Kova olanlar,
Gökyüzü bugün arkadaşlarınızdan birinin parasal bir konuda yardımınızı istemesinden kaynaklanabilecek sorunlara işaret etmekte. Bu ödemek zorunda olduğunuz bir borç ya da alacak tahsilatı da olabilir.

@destere Bu gün çok değişik bir destere olarak gelip bizi şaşırtacakmışsın , bakalım yeni versiyonun nasıl :A

Koç
Sizdeki bu değişiklik yakın çevrenizdeki kişileri şaşkına çevirebilir, Sizi hayatlarından hiç gitmeyecek olarak değerlendiren kişi’lerin şaşkınlığı ise çok daha fazladır

Kova olanlar,
Gökyüzü bugün arkadaşlarınızdan birinin parasal bir konuda yardımınızı istemesinden kaynaklanabilecek sorunlara işaret etmekte. Bu ödemek zorunda olduğunuz bir borç ya da alacak tahsilatı da olabilir.

@destere Bu gün çok değişik bir destere olarak gelip bizi şaşırtacakmışsın , bakalım yeni versiyonun nasıl :A

Koç
Sizdeki bu değişiklik yakın çevrenizdeki kişileri şaşkına çevirebilir, Sizi hayatlarından hiç gitmeyecek olarak değerlendiren kişi’lerin şaşkınlığı ise çok daha fazladır
evet soyunup öyle girdim foruma:) fazlalıklarımdan kurtuldum bugün kendimi daha bir değişik hissediyorum :)

@vadikızı senin avatardaki @denizz19 yaşlanmış sanki bir gün içinde:) askerliğin 18 aya çıkarıldığı dedikodusunu duymuş olmasın? morarmış moralsizlikten :))

Kova olanlar,

@destere Bu gün çok değişiklik bir destere olarak gelip bizi şaşırtacakmışsın , bakalım yeni versiyonun nasıl :A

Koç
@destere deki en büyük değişiklik bizi şaşırtacak kadar ; artık hogatha diye biri yok benim için bitti diyerek :F :F Yoksa çıplak gelecekmiş falan faso fiso :F
evet soyunup öyle girdim foruma:) fazlalıklarımdan kurtuldum bugün kendimi daha bir değişik hissediyorum :)

@vadikızı senin avatardaki @denizz19 yaşlanmış sanki bir gün içinde:) askerliğin 18 aya çıkarıldığı dedikodusunu duymuş olmasın? morarmış moralsizlikten :))

:T:Sana öyle gelmiş benim bonişim çakı gibi asker oldu bi kere çatla emii:F

Senin giyinik dolaşman daha şaşırtıcı bir durum bence :A :A :A