bilmem olayı yaşayan @xemrexxx ona sormak lazım![]()
Aaa yine forumu batırıp gitmiş , şimdi dedikodusunu tekrar edebiliriz![]()
Annesi odaya girince bilgisayar'ın hep ekran görüntüsü açıktır kesin
bilmem olayı yaşayan @xemrexxx ona sormak lazım![]()
Aaa yine forumu batırıp gitmiş , şimdi dedikodusunu tekrar edebiliriz![]()
@xemrexxx Şirketinden bu foruma giremiyormuş şey siteleri gibi yasaklamış bu forumu onun şirketiAnnesi odaya girince bilgisayar'ın hep ekran görüntüsü açıktır kesinSonra foruma aniden ben geldim diye hürrem'in yürüyüşünü yaparmış cool çocuk
![]()
Çıplak oğlan resmi ata ata foruma şey forumu sanmişlardır tabi@xemrexxx Şirketinden bu foruma giremiyormuş şey siteleri gibi yasaklamış bu forumu onun şirketiBu sayede hafta içleri kurtuluyoruz ondan
![]()
![]()
@destere @Forumdash @Harunnn60 @eskici
@destere i gördülerse yeter zatenÇıplak oğlan resmi ata ata foruma şey forumu sanmişlardır tabiŞirket yöneticilerini kutluyorum bu kararından
![]()
şirket yöneticilerinde az bişey beyin olsa iştende atarlardıÇıplak oğlan resmi ata ata foruma şey forumu sanmişlardır tabiŞirket yöneticilerini kutluyorum bu kararından
![]()
beni görselerdi tüm şirket çalışanları foruma üye olurdu
Hahah Aaa seni gören bu şey formu demiştirşirket yöneticilerinde az bişey beyin olsa iştende atarlardıtopacın kendisine faydası yok şirketi batırır yakında
beni görselerdi tüm şirket çalışanları foruma üye olurdu![]()
şey formu derken yani kaliteli forum demiişlerdir şey diyince millet şimdi yanlış anlayacakHahah Aaa seni gören bu şey formu demiştirO değilde bu yer cücesi yüzünden formumuz şirketler tarafından adı çıkmış olarak anılıyor yasaklanıyor
![]()
Hahah malesef şey sitesi olarak algılanıyormuş ve yasaklanıyormuş Emrenin Şirketinde bu forumşey formu derken yani kaliteli forum demiişlerdir şey diyince millet şimdi yanlış anlayacak![]()
emreye bakıp karar vermişlerdir beni keşfetseler forum temize çıkarHahah malesef şey sitesi olarak algılanıyormuş ve yasaklanıyormuş Emrenin Şirketinde bu forum![]()
![]()
![]()
Aaa burada linki cnm suçuda bize atmışemreye bakıp karar vermişlerdir beni keşfetseler forum temize çıkar![]()
Batırır mı bilemem de şimdiden arşiviyle orda çalişanların beyinlerini mıncıklamiştırşirket yöneticilerinde az bişey beyin olsa iştende atarlardıtopacın kendisine faydası yok şirketi batırır yakında
beni görselerdi tüm şirket çalışanları foruma üye olurdu![]()