Güney'in yerinde olsam ben de Banu'yla giderdim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Oyuncu Buğra Gülsoy, 'Kuzey Güney' dizisindeki Güney karakterinin sevgili seçimini değerlendirdi ve şaşırtıcı itiraflarda bulundu...
Kuzey Güney' dizisinin Güney'i Buğra Gülsoy, "Güney karakterinin ise bendeki yeri çok ayrı. Çünkü ne tam iyi ne de tam kötü olarak yaratılmamış karakterleri daha çok seviyorum. Çünkü insanlar gerçekte böyledir" dedi. Buğra Gülsoy, "Güney çocukluk aşkını, evleneceği kadın Cemre'yi bir anda terk etti ve Banu'yla gitti. İnsan sevdiği kadından nasıl bu kadar kolay vazgeçer?" sorusunu bakın nasıl cevapladı: Bu devirde Leyla ile Mecnun'u geçtim, çocukluk aşkınla devam edebileceğine de inanmıyorum. İnsanlar değişiyor, olgunlaşıyor. İlk aşkınla evlensen bile akından "Acaba o doğru bir insan mı?" sorusunu sorarsın. Çünkü aslında insan ne kadar çok deneyimlerse o kadar çok doğruya ulaştığına inanırım. Dolayısıyla ben de Güney'in yerinde olsam Banu'yla giderdim. Çünkü Banu onun neşesini, enerjisini yansıtıyor, mutluluk veriyor. Ben de beni mutlu edenle, enerji verenle olmak isterdim."

c130309.jpg