Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda FOX'a Transfer Oldu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

5 yıldır Kanal D'de yayınlanan ve klasik haline gelen, Güneri Civaoğlu ile Şeffaf Oda FOX'a transfer oldu!

Güneri Civaoğlu ile Şeffaf Oda, ilk bölümüyle Pazar 10.15'te FOX'ta!

newSliderBanner.jpg

[h=2]Güneri Civaoğlu Kanal D'nin ekran yüzlerinden biri olmuştu artık, ayrılması pek doğru olmamış.[/h]

ayrılması hata geçtiği kanalın fox olması daha büyük hata

attan inip eşeğe binmek bu olsa gerek..

neden kanal d'den ayrildi acaba

izlenme oranları çok da iyi değildi ama güneri cıvata kanal D ile özdeşleşmişti bazı proğramlar vardır sadece reyting değildir kanalın yüzüdür güneri cıvata bir gazetecei ama bu proğramda gazeteci kimliğinden çok farklı bir konuyla ekranlardaydı çağırdığı konuklarda kaliteliydi bereni çağırmadı tabi orası ayrı epey bir saydırmıştım adama ..:))

hazal kayayı konuk ettiği blüm vardı cemilede ordaydı hatta cemile şarkı söylemişti güzelde sesi vardı

konu dağılıyormu ne? burda kessek iyi olacak hazalı görünce daldım gittim :))

İyi konukları oluyordu ama reytingleri pek iyi olmuyordu. :)

Fox'da o reytingleri alması yeterli olur. :)

Keşke ayrılmasaymış Kanal D'den. :)

Kanal D'nin önemli ekran yüzlerinden biriydi. Genel yorumlara katılıyorum keşke kalsaydı. Fox'ta muhtemelen yine reyting alamayacak ama bu sefer yayından kaldırılma tehlikesi olacak. Çünkü Fox için pek bir şey ifade etmiyor Güneri Cıvaoğlu...

bu adam hangi gün program yapıyodu ya tek 1 an bile rastlamadım :d

Kanal D hata yapmış. Kaliteli bir program yapıyordu. Ben de Sılanın olduğu bölümü izlemiştim. Gökhan Keser de vardır (Zaten Sılanın kuyruğu gibi. Sıla nerde Gökhan orda) :D

İyi programlar yapıyordu, iyi konukları oluyordu. Mesela youtube'den videolarına rastlıyorum ve gayet iyi program. Fettah Can'ın olduğu bölümde çok iyi bir ortam vardı. Hatta o bölümde sadece Fettah Can değil, Merve Boluğur bile vardı. Müzikler gayet iyiydi, ortam zaten ayrı bir iyiydi. Kanal D'den ayrılmasa daha iyi olurdu. Fox TV'de sürekli başka yapımlara sardı, yani başka kanallarda yayınlanan yapımları alıyor. Bu yüzden bu kanal giderek gözden düşüyor. Fox TV'nin artık kendine özgü yapımlar yayınlaması şart, aksi taktirde izleyicinin gözünde çokta fazla iyi yerde olmaz. Kanallar dıştan yapım satın almamalı. Bir kanalda tutan yapım, diğer bir kanalda tutmayabiliyor. O yönden Fox TV'nin şansı yok. "Şeffaf Oda" programı iyi bir transfer doğrusu, en azından başarılı bir program, bunu söylemek lazım.