Güneşin Kızları - Tanıtım Fragmanı | Kanal D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,420
Puanı
1,061
thumbnail_1432138564.jpg

Kanal D'nin yaz sezonu için hazırlanan iddialı dizisi Güneşin Kızları'nın tanıtım fragmanı yayınlandı!

Uzun süredir merakla beklenen dizinin kadrounda Evrim Alasya, Emre Kınay, Burcu Özberk, Hande Erçel, Miray Akay, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Funda İlhan, Meltem Gülenç, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimlerin yer alıyor.

Yapımcılığını Süreç Film'in, senaristliğini Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un, yönetmenliğini ise Sadullah Celen'in üstlendiği dizinin genel konusu ise şöyle:
Güneş (Evrim Alasya), beyaz atlı prensini, 35 yaşında, 3 kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu (Emre Kınay)’nun evlilik teklifini kabul ettiğinde Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesinin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.
Güneşin Kızları, Haziran ayında Kanal D'de başlıyor!

Tanıtım fragmanı:
https://www.kanald.com.tr/gunesin-kizlari/fragmanlar/gunesin-kizlari-1-bolum-fragmani

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...