Tavuğu kuluçkaya yatırıp, 21 gün bekledikten sonra çıkan civcivlerle beraber onları bahçeye salıp güneş altında izlemek isterdim.Peki ya sen?
Ve bundan zevk alacaksın.Tavuğu kuluçkaya yatırıp, 21 gün bekledikten sonra çıkan civcivlerle beraber onları bahçeye salıp güneş altında izlemek isterdim.
Soruda zevk alacaksın demedim ben ne yapmak istediğini sordum faydasuz.Ve bundan zevk alacaksın.
Valla hocamız bu sözünü duymasın çok eğitimli bir adamdır sizin ve benim şuan verdiğim cevaplar onun için dalgalık cevaplar o böyle daha felsefik yaklaşım istiyor cevaplarda.@denizz19 hoca'na söyle adam gibi sorular sorsun,bi de selamımı söyle
Aa baska ne cikarcaktim 😱Buradan bunu mu çıkardın az önce söylediğim anlayışlısın sözünü unut sen
Harikasın
Senin bilimsel yorumlarina bayiliyorumGüneşin ne kadar gerçek olduğunu düşünürdüm. Ya da hastaneye giderdim.
İşte böyle düşünceler lazım bana da.Güneşin ne kadar gerçek olduğunu düşünürdüm. Ya da hastaneye giderdim.
Bir bilimsel yorum dahayerçekimi varsa güneşin nasıl havada kaldığını düşünmek isterdim
Amin amin Einstein forever[emoji7] [emoji8] [emoji7] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji8]einstein bizi kutsasın
Vayy bunu da beğendim iyiymiş.yerçekimi varsa güneşin nasıl havada kaldığını düşünmek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?