Güneşi Beklerken Esti Geçti !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve başladığı günden bu yana büyük bir hayran kitlesine ulaşan, büyük küçük herkesin kalbini kazanan sevilen dizi ''Güneşi Beklerken'' dün akşam yayınlanan bölümüyle yeniden şaha kalktı.

Sevilen dizi de dün akşam kurgu ve oyunculuklar o kadar güzeldi ki haliyle bu da dizinin sevenlerine izlerken oldukça zevkli dakikalar yaşattı. Twitter'da bomba etkisi yaratan diziye ise hayranlarından büyük bir yorum bombardımanı oldu. İşte twitter üzerinden atılan o mesajlar...

Dizide en dikkat çeken sahne ise kuşkusuz basketbol sahnesi kurgusu ve Kerem'in hayaliydi...

-Fotokopiye gelenler, fotokopidekilerle Güneşi Beklerken muhabbeti yapıyor. (Ataberk Aydemir)

-Abi Güneşi Beklerken çok iyi yaa (Murat)

-Fizik çalışmayıp, Güneşi Beklerken izlediğim için pişman değilim (Ecenur Uysal)

-Bu sahne için ölürüm la ben (Fırat Kirman)

-Hayal bile olsa bu sahneyi çektiler ya o bile güzel (Beyza Baran Güven)

-Kerem Bürsin'i tebrik etmek lazım , Kerem'in yaşadığı platonik aşkı , duyduğu çaresizliği çektiği acıyı o kadar iyi yansıttı ki ağacın arkasından bakarken... varsın hayal olsun ... . (Nihan Demir)

A23nn4E94OMD9gN693i3O1hG.jpg

Güzeldi son sahnesi. :) :)

Heyecan vardı bölümde. :)

Ama abartılacak bir gençlik dizisi değil gözümde. :)

Ben dedim twitter coşacak diye!! :F Ataberk'in Ecenur'un işi bu zaten çocuklar sbs stresinden güneşi beklerken'a sarmışlardır. :F

Twitter'ın kimlerin elinde olduğunu biliyoruz Okan Justin'e laf atınca olanları gördük. :F

Ataberk, Berkecan, Ecenur, Beyzanur hepinize selamlar. :F

Gerçekten son zamanlardaki en müthiş bölümüydü. :) Son sahneler hele beni benden aldı. Umarım bölümler artık bu tempoda gider. :)

Ben dedim twitter coşacak diye!! :F Ataberk'in Ecenur'un işi bu zaten çocuklar sbs stresinden güneşi beklerken'a sarmışlardır. :F

Twitter'ın kimlerin elinde olduğunu biliyoruz Okan Justin'e laf atınca olanları gördük. :F

sana katılıyorum bu bir kıyamet alameti 😱

:) Komiksin ama neyse şuan gülecek havamda değilim. Başarı kıskanılır sen madem izlemiyorsan niye takılıyorsun ki diziye git Macun'u izle. :D

Macun forever. :A Zirveye kazık çakıp macun çektik. Kimse çıkaramıyor. :F

Bir Arka sokaklar , Kvp ve zkfo değil gözümde hele gençlik dizisinde Kavak Yelleri daha iyi .
Bende izliyorumda sizin kadar şey olmadım :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy