Güneşi Beklerken 39. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,585
Puanı
1,060
Güneşi Beklerken'in 39.bölüm yorumlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Güneşi Beklerken yeni bölümüyle Bu Akşam Kanal D'de!

f0596d3c833baaed155f283c05044b5d-jpg.32916

Geçen fragmanını görmüştüm iyidi, oranları yükselebilir maç etkilemezse..

Yine süper bölüm olacaktır netten izlerim en kısa sürede. :) Kerem tüpçü kılığına giriyormuş Zeynep'i görmek için. :F

Bu Bölümden sonrada oranlar yükselmezse umutsuz vaka diyebiliriz :) Son haftalara nazaran Hikayede ciddi ilerlemeler var, Ahmet Sayerin katil oldugunun ögrenilmesi Günes sembolünün sahibi ortaya cikmasi (dizinin ismi bile üstüne kurulmus "Günesi" Beklerken) hatta Zeynepin bölümün basinda Hikayenin ilerleyen kisimlara verdigi Spoilerden hic bahsetmiyorum bile. Kim bu Günes Zeynep neden yillar sonra kolyeyi takiyor neler oluyor neler bitiyor insanin kafasinda deli sorular ilerki bölümler bircok sürprize gebe.

Dipnot: Unutmadan nefretimsin Osman Dede!! :D

Çok güzel bir bölümdü. Yine sonu çok heyecanlı yerde bitti ki dizimin en çok bu yönünü seviyorum.Öyle bir sonla bitiriyorlar ki gelecek bölümü iple çekiyorsun.

Ahmet Sayer'in maskesi sonunda düştü. Behice kızının ve damadının katili olduğunu öğrenince silahla karşısına çıktı. Ama tetiği çekemeden bayılıp hastaneye düşecek sanırım. :( Bu durum herkesi biraraya getirecek ve buzlar bir süreliğine de olsa eriyecek gibi.

Kerem'e gizemli notlar gönderip Zeynep'e ve kendine dikkat et diyen kişi Güneş gibi geliyor bana..

Zeynep'in kıskançlık krizleri yine güldürdü. Kerem'in de hoşuna gitmesi doğal yani. :D

Aksel ve Melis cephesinde de işler yoluna girdi gibi. Melis'in Aksel'i kıskandırma planı sonucunda ikili barıştı.

Bakalım diğer bölümde neler olacak? Barış Ahmet Sayer'in anne ve babasının katili olduğunu öğrenirse neler olacak kestirmek güç. Asıl önemlisi Kerem öğrenince ne yapacak?

Son olarak Cihan Tülin gıcığından boşanıp Demet'e döner umarım. :D