Gündemden O Da Nasibini Aldı

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,064
Puanı
1,061
Gezi Parkı olaylarında yaptığı açıklama ile sosyal medyanın diline düşen Necati Şaşmaz'ın peşini o açıklaması bırakmıyor. Twitterda her gün değişen gündem geyiklerinin bugünkü kurbanı olan Necati Şaşmaz, hükümeti eleştirenlerin veya geyik peşinde koşanların salı günkü eğlencesi oldu.Oyuncu hakkında salı günü gelen ve halen devam eden yaklaşık 1900 tweetin çoğu gündemle alakalıydı.İşte tweetlerden bazıları:

begumgölgeli ~ @begumellaa
Nolursa olsun Necati Sasmaz > Bilal. Fosforlu kedileri, cabuk cabuklari ne ara unuttunuz?

Cenk Köprücü ~ @Anarchy1903
Necati şaşmazın konuşmasından sonra en büyük anlaşılmazlık bütünüsün bilal oğlan.

Canan ~ @Celciyus
Robot lobisi > Necati Şaşmaz

gülşah gürel ~ @glshhgrl
RT @alone_asd: Necati Şaşmaz ile Bilal'in telefon görüşmesi yaptığını düşünsene biri anlatmaya, diğeri anlamaya çalışıyor

#RobotLobisi ~ @RobotLobisi
@ali_kurekciler necati şaşmazın dediği gibi fosforlu kedi gözleri bize yol gösterecektir

Volkan Vardar ~ @somekindofhuman
Necati sasmaz neden hala cikip bi aciklama yapmadi ki gozlerim ekranlarda kaldi :/

siLatte ~ @siLatte
Adeta nazara geldiğimiz şu günlerde bizi huzura kavuşturacak fosforlu kedi gözü açıklaması için Necati Şaşmaz'ı göreve davet ediyoruz.

Rabia İnci Özen ~ @r_inciozen
#KasetSiyasetiBizeSökmez umarım Necati Şaşmaz'dan açıklama gelmez... orantısız güçlere karşıyız!

Aydın P???r ~ @aydinpeker
Necati Şaşmaz'la akrabalık var mı sayın valim? @Valimutlu @mesutbahtiyar

@destere @mrt-06 @Forumdash @takas @sürgünüm @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @yakup09 @EveN @OzaN @sokak sanati @Bully

Bir ben konuşamıyorum sanıyordum meğerse baba-oğul da konuşamıyorlarmiş:F:F Telefonda en nefret ettiğim şey "ıııı'lamak" ve sessiz kalıp tamam diyip hala telefonda bekleşmek:F:F

Bir ben konuşamıyorum sanıyordum meğerse baba-oğul da konuşamıyorlarmiş:F:F Telefonda en nefret ettiğim şey "ıııı'lamak" ve sessiz kalıp tamam diyip hala telefonda bekleşmek:F:F

ne diyordu ?:) baba sorar :şeyi şaptınızmı? tıfıl biloda şeyi şaptık ııı onu şeydeceğiz sonra 30 milyon şooluyor onuda ııı uuuu ona şapıyoruz diyordu :))

ne diyordu ?:) baba sorar :şeyi şaptınızmı? tıfıl biloda şeyi şaptık ııı onu şeydeceğiz sonra 30 milyon şooluyor onuda ııı uuuu ona şapıyoruz diyordu :))
Aynen yaa sinirden fıtık oldum resmen:X Şahsen konuşmada bi aksiyon, akıcılık bekliyordum:X Telefonda şey'leyen adam halkın önunde nasıl konnuşuyor(b)

şaka yaptıklarını sanan bir grup cahilden farksız bu dalga geçenler adamın konuşmasıyla dalga geçenler önce söylediği türküleri bir dinlesinler canlı performans gösteren bir adamın konusmasıyla dalga geçen cahilden başka nedir acaba çoğu şarkıcı bile canlı performans söylemeye korkuyor ve çoğuda söylemekten kaçıyorken necati bey çok rahat bir şekilde canlı performans sergiliyor ve seside güzel dalga geçtikelrini sananlar sadece cahil olduklarını itiraf ediyorlar 😵😵😵 ve ben gerçekten acıyorum bu tür kişilere 🙄🙄🙄

Son düzenleme:
şaka yaptıklarını sanan bir grup cahilden farksız bu dalga geçenler adamın konuşmasıyla dalga geçenler önce söylediği türküleri bir dinlesinler canlı performans gösteren bir adamın konusmasıyla dalga geçen cahilden başka nedir acaba çoğu şarkıcı bile canlı performans söylemeye korkuyor ve çoğuda söylemekten kaçıyorken necati bey çok rahat bir şekilde canlı performans sergiliyor ve seside güzel dalga geçtikelrini sananlar sadece cahil olduklarını itiraf ediyorlar 😵😵😵 ve ben gerçekten acıyorum bu tür kişilere 🙄🙄🙄
örneğe bak :F ben de ingilizce şarkı söylerim ama karşıma ingilizi koy konuşamam :F neyse şu tweeti gören 405 kişi aynısını atmış @destere @sürgünüm

a4b35e91680f79de012e2653cd5e4950.jpeg Davulcu Vedat@Davulcu__Vedat
Necati Şaşmaz ile Bilal Erdoğan'ın telefon görüşmesi varsa sakın yayınlamayın. Bütün yazı bilgisayar başında geçirmek istemiyorum.

08:54 - 26 Şub 2014

örneğe bak :F ben de ingilizce şarkı söylerim ama karşıma ingilizi koy konuşamam :F neyse şu tweeti gören 405 kişi aynısını atmış @destere @sürgünüm

Ekli dosyayı görüntüle 34682 Davulcu Vedat@Davulcu__Vedat
Necati Şaşmaz ile Bilal Erdoğan'ın telefon görüşmesi varsa sakın yayınlamayın. Bütün yazı bilgisayar başında geçirmek istemiyorum.

haklı adamlar şeyi şapmak kedi gözlerine takmak vesaire bir sürü çorba çöz çözebilirsen :)

o kadar yapmışlar ki ortalığı fok balıkalrı götürüyor:F

biloya yazık kafada basmıyor yarım saatte konuyu zor çözmüş akşama kadar hamal gibi paraları oraya buraya şapmış yine kalmış elde 50 milyoncuk avroş :) onuda neresine saklasın şaşmış kalmış :)

biloya yazık kafada basmıyor yarım saatte konuyu zor çözmüş akşama kadar hamal gibi paraları oraya buraya şapmış yine kalmış elde 50 milyoncuk avroş :) onuda neresine saklasın şaşmış kalmış :)
bunlar zaten ailecke garip :) biloş mu burak mı ikisinden biri askere gitmemiş testis kanseriymi demiş ama çocuğu da olmuş ): şimdi ya karısı aldatıyor adamı ya da yine bir düzenbazlık var :)

Ekli dosyayı görüntüle 34682 Davulcu Vedat@Davulcu__Vedat

hadi bee ordan bnim örneğimde yanlış bir şey yok lafın ucu sanada dokundu belliki oyüzden rahatsız oldun :F