Günde 2 Dizi Dönemi Geri Dönüyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,832
Puanı
1,060

Kanallar eskiden olduğu gibi Prime Time kuşağında peş peşe iki dizi yayınlamak için çalışmalara başladı!

Habertürk yazarı Mustafa Doğan'ın yazısına göre yapımcılarla anlaşma sağlayan ilk kanal atv oldu. FOX'un da günde 2 dizi yayınlamaya sıcak baktığı konuşuluyor.

PT1 ve PT2'de yayınlanacak dizilerin 60 dakika olması bekleniyor. Dizi maliyetlerinin arttığı, reklam gelirlerinin yerinde saydığı dönemde bu gelişmenin televizyon sektörüne ivme kazandırması bekleniyor.

FOX'ta hemen atlamış.
Tüm kanalların aynı anda buna geçmesi lazım rekabet olması için..

Ohh düşsün saatler ya daha kaliteli dizi yaparlar

Kesinlikle çok doğru bir atılım olur. Mükemmel diziler izleriz

60 değilde 80-90 dakikada olabilir önceden öyleydi.

Umarım hayata geçer lafta kalmaz

60 olursa efsane olur
Düşünsene haftalık 60 dakikalık Ufak Tefek Cinayetler yapıyorlar. Flashbackler yok, anlamsız bakışmalar yok. Çıldırırsın
@Harunnn60 @Ahmed @serhatt

90 dakika iyidir iyi bunu RTÜK yapmalı bir kaç kanal tek başına ayakta duramaz. Survivor dahil 90 dakikaya inmeli

Ben nedense bunun lafta kalacağını veya icraata dökülse bile doğru düzgün beceremeyip bir süre sonra vazgeçileceğini düşünüyorum. Ha ben de öyle olmamasını, daha kısa ve dolu yapımlar izlemeyi çok isterim. Umarım layıkıyla gerçekleşir de ekranlar ferahlar biraz.

Bence 8.Gün atv'nin ilk sıcak bakmasına sebep oldu. 1 saatlik olunca nekadar kaliteli iş çıktığını görmüş oldular.
İnşallah uygulanır. Özet ve Reklamlarla birlikte 4 saat ayni yapım çok fazla

En fazla 90 dakikaya tav olurum ben. Umarım kanallar bu projelerin arkasında dururlar.

Ben 1 veya 2 gün dışında bunun olacağını pek sanmıyorum. Kanallar böyle riski almaz, maliyeti karşılamaz. PT2'nin tutma şansı da az. 46 gibi iddialı iş de tutmadı. Ciddi ciddi PT2'de tutan iş yok son yıllarda. Hangi kanal risk alır?

Ben olsam cuma gecesi veya cumartesi denerim. O da iddialı işin arkasına koymak lazım. Star yaparsa yapar, diğer kanallardan umudum yok.

Umarım kesin bir haberdir. Hem bu şekilde kanallar daha fazla kazanç sağlar hem dizi kaliteleri artar

Bundan 2-3 yıl önce galip derviş vardı ve gece bile 4-5 alıyordu...... istenince oluyor sadece kanalların ön yargılı davranmamaları lazım...... yoksa kendileri süreleri uzattıkça kendi kârlarından vermeye başladılar artık. 46 dizimde arada kaynadı o dönem malesef

Galip Derviş 2013 yılının ilk aylarında başlamıştı, o dönem modaydı zaten. Kayıp Şehir 22.30 yayınında 7-8 reyting alarak rekor kırmıştı. Bunlar son oldu...

Kanallar risk almaz, şu an zaten reklam gelirlerinin azalmasıyla zor günler yaşıyorlar ve ful kar elde etmek istiyorlar. Durumu iyi olan Star TV dener bunu. ATV meraklı ama daha PT kadrosu boş, oraları doldursun da düşünür sonra.

Umarım dizi sürelerini kısaltıp denerler...... yine tutar neden tutar diyorum aynısını sende dedin o dönem dizi süreleri daha kısaydı ve diğer aynı gün yayınlanan diziler erken yayınlandığından reytingleri daha iyi oluyordu ve 46 eğer 23:45 değilde 22:30 gibi bir saatte yayınlansaydı kesin tutardı. Umarım 20:00 dizilerinin sürelerini kısaltıp denerler eskiden oluyorsa yine süreler kısaltılıp denenmesi lazım. Umarım tüm kanallar aynı anda bir kararla bu işi üstlenirler

60 dakika derler, 2 bölüm birleştirip yayınlar bunlar