Dün Zuhal'in locasına baktım yarısı Esra'nın adayları boneli adam da gelmiş. Hatta dün Zuhal gelin zaten tanıdığın herkes burda dedi.
Abowww olaylar kariştiDün Zuhal'in locasına baktım yarısı Esra'nın adayları boneli adam da gelmiş. Hatta dün Zuhal gelin zaten tanıdığın herkes burda dedi.Kadın Esra'dan toplasa da rekabet edemiyor. Farkı biz.
Ya cidden ne zaman denk gelsem Zuhal'in programında Esra'ya laf atıyorlar oraya giden adaylar. Benim bile canım sıkılıyor, reytinglerde geçemiyorsun diye çamur atmanın manası ne?Abowww olaylar kariştiUmut, Esra'ya laf atıyorlar diye laf açtı Esra Erol sanırım format değiştirecek filanGenel müdürümle görüştüm dedi:/
Bilmem genel müdür diyince mahkeme sonuçlandı mı aklıma geldiYa cidden ne zaman denk gelsem Zuhal'in programında Esra'ya laf atıyorlar oraya giden adaylar. Benim bile canım sıkılıyor, reytinglerde geçemiyorsun diye çamur atmanın manası ne?Esra orada başka bir şey demek istemiştir bence, geçen dediğim RTÜK'e gönderdiği dilekçe ile ilgili olabilir mi acaba.
Bence o ya RTÜK'e gönderdiği dilekçe ile ilgili ya da bu olayı çözmek için üst kademeyle programa dava açtılar.Bilmem genel müdür diyince mahkeme sonuçlandı mı aklıma geldiZuhal habire gerçeklik vurgusu yapıyor bideSeda'da yok mu öyle şeyler
Ahaha harbiden Seda'da paravan yok dimiBence o ya RTÜK'e gönderdiği dilekçe ile ilgili ya da bu olayı çözmek için üst kademeyle programa dava açtılar.Aman onu takan yok artık.
Nedense format konusunda dikkat edersen Seda'nın programıyla ilgili hiç haber çıkmıyor geçen sene de çıkmamıştı, acaba Seda'nın programında paravan olayı yok diye format farklı mı oluyor?
En en kötü Esra da paravanı kaldırır, "böyle daha kaliteli" falan deyip yırtar.Ahaha harbiden Seda'da paravan yok dimiben takıyorum dava sonucunaEsra'nın alehine sonuçlanabilir. Sonuçta kanunen yapımcıda formatın aslı
O değil de, bu Şenol çocuk gibi bişey ya
O değil de, bu Şenol çocuk gibi bişey yaSonlara yetiştiğim için burayı izlemedim ama izlediğim yerde Esra ile Bahtiyar barişti bu gitti onların kucağında ağladı
Haa bu arada Hanife Umut olayı yine kızıştıHanifeye zuhalin ekibi umuttan gelmiş gibi çiçek yolluyorlarmişUmut ile Hnaife konuşmuş hanife ağlıyormuşSanırım hanife Esra'ya dönecek
melis kısmetse olurdan 3 yarışmacıyı dava etmiş beni dövdüşer diye😱 @sokak sanati
Esradan zuhale giden melis😱 yoksa kısmetse yeni kadrodan melis mi?:/melis kısmetse olurdan 3 yarışmacıyı dava etmiş beni dövdüşer diye😱 @sokak sanati
kısmetse olurdakiEsradan zuhale giden melis😱 yoksa kısmetse yeni kadrodan melis mi?:/
Ama çok orijinal bir adam Zuhal bunu da kaparsa şaşırmam, Esra gidene dur demiyoO değil de, bu Şenol çocuk gibi bişey yaSonlara yetiştiğim için burayı izlemedim ama izlediğim yerde Esra ile Bahtiyar barişti bu gitti onların kucağında ağladı
Haa bu arada Hanife Umut olayı yine kızıştıHanifeye zuhalin ekibi umuttan gelmiş gibi çiçek yolluyorlarmişUmut ile Hnaife konuşmuş hanife ağlıyormuşSanırım hanife Esra'ya dönecek
Ben o manyakları izlemiyorum. .ssmelis kısmetse olurdan 3 yarışmacıyı dava etmiş beni dövdüşer diye😱 @sokak sanati
zamaninda kusum aydinin sundugu programdi galiba. ahu tugbayi seven bir adam vardi. onun dansi geldi aklima bunu görunce
Gelmesin Esra'yaAma çok orijinal bir adam Zuhal bunu da kaparsa şaşırmam, Esra gidene dur demiyo
Oha işte bu bomba! Hep Esra'ya laf atıyordu ya Zuhal hani genç bir kızın duygularıyla oynuyor falan diye demekki kendi tezgahlarıymış midem bulandı 😱 Geri döner umarım ama ben sizi çok seviyorum Zuhal abla deyip duruyor .ss
Ben o manyakları izlemiyorum. .ss
zamaninda kusum aydinin sundugu programdi galiba. ahu tugbayi seven bir adam vardi. onun dansi geldi aklima bunu görunce
Sanırım torpil istedi Esra'danSongule aday gelen kisi yakisikliymis ve genc galiba
oy oy Songul o ses turkiye ye gidecekmis @mrt-06
@Forumdash
ciddimi degilmi pek anlamadim ama
Şaka yapıyordur bence. .ssSongule aday gelen kisi yakisikliymis ve genc galiba
oy oy Songul o ses turkiye ye gidecekmis @mrt-06
@Forumdash
ciddimi degilmi pek anlamadim ama
koltukta döner. hadisenin diyecegi seyi dusunebiliyorum "cok neseli kipir kipir birisin. takimimda senin gibi neseli birini görmek isterim" der.Sanırım torpil istedi Esra'danacun ön elemelerinden geçer ama koltukları döndürtmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?