Aa bak ben öyle miyim, ne kadar düzgün bir yarışmacıyım.
Aynen öylesin nedense bi aktif oldun forumda ama elin şikeye kaymıyor iyisin yabi
Aa bak ben öyle miyim, ne kadar düzgün bir yarışmacıyım.
Daha dün Ariana diyordun, sana güvenemiyorumKorkma Gülşen şampiyon olacak
Allah doğruları söyletti sana
Aynen bir aktif oldum, neden böyle oldum acabaAynen öylesin nedense bi aktif oldun forumda ama elin şikeye kaymıyor iyisin yabi
Daha dün Ariana diyordun, sana güvenemiyorum
Kutlamadım?Ben seni tutuyorum canım kimle konuşursam onu tutarımAma Kenan Doğulu'da ilk sıramda. Milli Şefin 75.000. Mesaj konusunu kutladın mı?
Seni sevdiğim için kutlayacağım, yoksa yarışmanın ne önemi var.Puan kaybediyorsun bilgin olsun?
Seni sevdiğim için kutlayacağım, yoksa yarışmanın ne önemi var.
Hani 12 deydi bu @xBUGRAxBütün kaynanalar ve gelinler Nurten hanım'a oynuyor resmen. Nurten pişmemiş dediyse pişmemiştir ulan.@dreamy @xBUGRAx @sokak sanati @Çiğdem-
Senle bu programı yorumluyordu @mrt-06 ama bana kötüleyip duruyorYarından itibaren.Aşkı Memnu da 17.00 olmuş.
İzleyemiyorum.Bütün kaynanalar ve gelinler Nurten hanım'a oynuyor resmen. Nurten pişmemiş dediyse pişmemiştir ulan.@dreamy @xBUGRAx @sokak sanati @Çiğdem-
İzdivaç yerine yemek yapsınlarArtık her yerde kötülerim tüm rakip yemek programlarını.Zuhal de yemek formatı yapacakmış.
O çirkef kadın nasıl bağrıyor zaten.İzleyemiyorum.Kesin Cansu'dur, dünyanın en itici kadını.
Sen de izlesene.İzdivaç yerine yemek yapsınlar@mrt-06
Özlem de bağırıyor ama o sempatik. O tamamen sinir bozucu.O çirkef kadın nasıl bağrıyor zaten.Desibel rekorları kırılıyor programda.
Sen niye izlemiyorsun gııı.@xBUGRAx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?