Şengül ile Nazan kim, yeni mi dahil oldu yarışmaya?Nazan'ın gelini gerçekten yemek yapmayı bilmiyor, hem kızının tabağını bul 5 puan ver hem de diğerlerine yılan dilini uzat. Umarım Şengül yerine Nazan elenir.Nurten yine quen. 😎
Aman dedemin televizyonu küçük günlerdir Sevgül'ü Şengül olarak görüyormuşum.Şengül ile Nazan kim, yeni mi dahil oldu yarışmaya?
Bu arada Nazan da Suzan olacak.Aman dedemin televizyonu küçük günlerdir Sevgül'ü Şengül olarak görüyormuşum.
Nurten'i nasıl buluyorsun.Bu arada Nazan da Suzan olacak.Benim de favorim Özlem. Konuşması ve mimikleri harika.
Nurten'in son zamanlarda geliniyle arası iyi. Ama yine sinir bozucu. Özlem'i sevdiğim için onu kabullenmek zorunda kalıyorum maalesef.Nurten'i nasıl buluyorsun.
Bu bölüm sonuna bakamadım.Nurten'in son zamanlarda geliniyle arası iyi. Ama yine sinir bozucu. Özlem'i sevdiğim için onu kabullenmek zorunda kalıyorum maalesef.
Şebnem elendi, giderken ağladı. Baktın mı?
Ya o kadının o kadar üstüne gidiyorlar ki, ne diyeceğini bilemiyor yazık.Bu bölüm sonuna bakamadım.Zaten eleneceğim belli demişti bölüm başında kaynanası.
Üzerimden prim yapmaya başladı bir kişi daha @sokak sanati görüyorsun değil mi Yalnız değilsinYa o kadının o kadar üstüne gidiyorlar ki, ne diyeceğini bilemiyor yazık.
Şebnem güzel kızdı, gitmesi kötü oldu.@denizz19 vol 2
Ne primi ya.Üzerimden prim yapmaya başladı bir kişi daha @sokak sanati görüyorsun değil mi Yalnız değilsin
Ben askerdeyken havası sönmüştü sokak yumurtasının ben gelince yine bana sırnaştı
sokak sanati kim de sana sırnaşacak, MS milli şefi kendileri.Ben askerdeyken havası sönmüştü sokak yumurtasının ben gelince yine bana sırnaştı
Doğru kim dimisokak sanati kim de sana sırnaşacak, MS milli şefi kendileri.
sokak sanati kim de sana sırnaşacak, MS milli şefi kendileri.
Allah doğruları söyletti sanaSen kimsin diyecekt yanlış oldu
Aa bak ben öyle miyim, ne kadar düzgün bir yarışmacıyım.Hayatım Milli Şef olarak MS'de olağan üstü yetkilerim var yaa onun için bana yazıyor çıkarcı bunlar hep
Sen kimsin diyecekt yanlış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?