Gündüz Kuşağı Programları & Günlük Diziler - Yorum Konusu

İzdivaçların günlük maaliyeti 1 milyon TL'ye yakınmış. 😱 Ne var ki o kadar tutuyor.
@Forumdash @sokak sanati @xemrexxx @dosimosi

"Ocak ayında birçok dizinin 15 günde bir yeni bölümünü izleyebileceğiz. Malum düşen reklam kuşakları ve yeni yıl için yapılan reklam planlaması nedeniyle kanalların girdileri bir hayli düşecek. Bu yüzden yeni başlayacak programların bile ürkek bir ceylan gibi işe soyunduklarını not düşebiliriz...

Yılın ilk haftasında izdivaç kuşakları ortak bir kararla canlı yayın yapmayacak. Bunun kanallara kazancı günlük 1 milyon liraya yaklaşıyor. Yanlış duymadınız; 1 milyon lira...

Ekranın en pahalı işleri sadece diziler değil. İzdivaç programları da bir hayli tuzlu...

Sistemin yürüyebilmesi için fedakarlık eden her kim varsa selam olsun. Seda Sayan, Esra Erol, Zuhal Topal ve diğerleri başta olmak üzere..."

Kimin yazısı bu? Hayır ne maliyetleri varmiş? O zaman el altından locaya para akıyor demek

Kimin yazısı bu? Hayır ne maliyetleri varmiş? O zaman el altından locaya para akıyor demek
Ben de anlamadım, Mesut Yar'ın yazısı.

Bu arada izdivaçlar ara vermeyecekmiş vazgeçmişler, demin Seda üçümüz ortak karar almıştık ama hepimiz devam edicez vazgeçtik dedi. Ne kadar iyi anlaşıyorlar üçlü kararlar falan.

Evet Esra da dedi 2 ocak diye
demek ki günlük 1m değil aylık 1mdir
Hayır onlar günlük 1m is Müge kaç acaba?

Evet Esra da dedi 2 ocak diye
demek ki günlük 1m değil aylık 1mdir
Hayır onlar günlük 1m is Müge kaç acaba?
1 gün tatil olur muhakkak, 2 Ocak'tır.

Aylık 1M de az olur ya bence haftalık 1M'dir.
Günlük 1m olsa haftada 5, ayda 20 milyon TL olur çoğu dizi o kadar değil, Mesut sallamış gibi duruyor.

Ama şu da var mesela Esra günlük 500 bin TL alıyor haberleri çıkmıştı keza Zuhal'in de, Seda ile Uğur da o kadar alıyordur, biz bunları hesaba katmadık.

İşte toplamı 1m'dir
Fiyat yüksekliği acaba ab'ye göre mi abc1'e mi? totali katmak istemiyorum ama bisküvit reklamları filan çok dönüyor

İşte toplamı 1m'dir
Fiyat yüksekliği acaba ab'ye göre mi abc1'e mi? totali katmak istemiyorum ama bisküvit reklamları filan çok dönüyor
ABC1'e göredir bence ama programların hitap ettiği izleyici kitlesi TOTAL, tamamen ABC1'e göre değerlendirdiklerini de sanmıyorum.

Bende genelde temizlik malzemesi görüyorum bugün Seda super freshi tanıtıyordu lahmancun falan.

Yok ben sadece izdivaç için demiyorum
Diziler için de diyorum. En çok reklam veren eti,ülker filan

Genele bağlama sebebim sen özel tanıtıcı reklamları söyledin sanırım(seda deterjan tanıtıyordu diyince
) ama ana reklam kuşaği diziler filan harbiden hep eti ülker dolu
bu şirketler batmıyor mu

Genele bağlama sebebim sen özel tanıtıcı reklamları söyledin sanırım(seda deterjan tanıtıyordu diyince
) ama ana reklam kuşaği diziler filan harbiden hep eti ülker dolu
bu şirketler batmıyor mu
İki şirkette de para çoktur ya, kim bilir günlük kazançları ne kadardır. Aslında medyaya girseler tüm yıldızları toplarlardı.

İki şirkette de para çoktur ya, kim bilir günlük kazançları ne kadardır. Aslında medyaya girseler tüm yıldızları toplarlardı.
Bi ara ülker sektöre girecek deniyordu
sanki öyle haberler hatırlıyorum. Girseler bile aynı logolarla yayın yapsalar. Eti'nin ki hiç kötü durmuyor hani
Ülker yazı olacak ama biraz küçültüp kullanırsa o da güzel durur

Yeni kanal diyorsun? Var olanlardan birini satın almaları daha akıl karı bir ara ATV satılacak deniyordu mesela. Yeni kanal tutturmak çok zor artık, eskiden TNT, Kanal 1 falan varlık göstermişti ama çok emek harcadılar sonra battılar, şimdi de TV8 örneği var.

Atv satilmaz artık
Aydın doğanın vergi borclarına bakan hakimler fetöcüymüş olurda yeniden dava açılırsa kanal d satılır mı? satılırsa hemen alsınlar

tabiki locadakilere para veriliyor. özellikle sedaninki yoksa 1 nunarali sahis 2 ile oluyor bugun ve yarin 3e ilgi duydugunu söyluyor sonra tekrar ikiye donup 4 e yöneliyor sonra 5e yönelip 3u unutamadim diyor
ve 6 geliyor diyorki ben 1 e talipim.

2 haftadır felan evdeyim sınavlarla ilgili, Evleneceksen Gel evde açık olduğu için bakıyorum eskiden hiç bakmamışdım uzunca. Cidden keyifli ama buram buram senaryo kokuyor.

Dizi yerine aç izle, sıradan paravanlı evlilik programlarından daha iyi bu yüzden.

Solmaz ile Nurullahtan bıktım annem bakar aynı odadayız off

Solmaz ile Nurullahtan bıktım annem bakar aynı odadayız off
Hergün aynı gidiyor, önce diğerleri sora prgramın son 1 saatine doğeru ortaya onlar Nurullah Solmaz Kaan geliyor.

Kısır döngü, fazla uzatıyorlar ama reyting de geliyor yani.

Bugün Güzel de o eski yavuklusu ile yeniden birleşti, 2 güne ayrilırlar.

Oğuzlamı inanmıyorum ya

ben çıkıyorum yarın olursan burda konuşuruz yine

Oğuzlamı inanmıyorum ya

ben çıkıyorum yarın olursan burda konuşuruz yine
Yok ya Gğkhan mı Gürkan mı o.

2 haftadır birbirine saydırıyorlar ben bakdığım bu sürede ama bugün aniden birleştiler.

Tamam iyi geceler.