Gündüz Kuşağı Programları & Günlük Diziler - Yorum Konusu

Hem kalksın diyorsun hem izlşyorsun. O zaman "kremini sür" (ranga ranga) diye cevap verirdi Solmaz

Solmaz ve Nurullah ilişkisi

Ya Solmaz lensleri çıkarınca İrem Sak'ın Yalan dunya'daki karakterine daha cok benzedi
Kızıl saçli halleri tabi. Solmazın da saçı biraz kızıl (ısık altında
) @mrt-06 @dosimosi

haha. haklisin

Su solmazi sevmiyorum. baydi

haha. haklisin

Dark, yorumundan anlaşıldığı üzere belli ki her gün izliyorsun o zaman bu nefret nedir.

Sanki ekranlardan kalite saçılıyor Survivor da senaryo ama 7 gün hayranlıkla izliyorsunuz.

Evlilik programları her yerde var, geçen Güney Kore'den bir arkadaş geldi sordum orada da her kanalda evlilik programı varmış. Keza Amerika'da da var.

Ha ben olsa da olur olmasa da olur diyorum.

haha. haklisin

Ben bu aralar evde oldugum için show tekrarını veriyor gece ona sardım
1 saat onlar uzerinden yuruyor program
Ben de nurullahın eski sevgilisine gıcıgım yalandan aglıyor sıkıyor kendini

Ama hala bir Bachelor yapamadı acun

Evlilik programları yada sevgili arkadaş bulma 90'larda da vardı. Saklambacı bilmiyorsanız bişey diyemem
Gelinim olurmusunlarla kırılan rekorlar filan @DarkLeqenD

gelinim olurmusun sinem semra kaynana gercekciydi. simdiki o tarz program mesela kismetse olur hepsi show yalan dolan

gelinim olurmusun sinem semra kaynana gercekciydi. simdiki o tarz program mesela kismetse olur hepsi show yalan dolan
Çok gerçekci oldugunu sanmıyorum o zamanlar bizler bu kadar geniş düşünmüyorduk. Kısmetse olur o zamanlarda yayınlansaydı eminim o da aynı reytingle izlenirdi. GelinimmOlurmusun programı hem sedanın sabah programında yorumlanıyordu hem de ayrıdan ebru akelin programında. Mesela Sedaya giden teyzeler (o zamanlar) ebrunun programına da cıkardi.

En guncel örnegi vereyim. Öykünün sundugunu BBG yarişmasında öğle kusagında 2 amca var onlar en son tv8deydi
Demem o ki gelinim olurmusun zamanındaki seyirci castı hala günümüzde de çıkıyorsa o programlarda sahteymiş meğer

ordaki yarismacilari diyorum. onlar bekarlardi. kismetse olurunki evlilerde var sözlulerde

Gözüm Sende 'de şuan Ebru Kumsal diye bir kız var offf tam bir m***l
Bu kızı Esra kapmalı kesinlikle
Kaynana da fena

Haber olarak açacaktım. Hanife kayıp diye haberler vardı hatta
Parada anlaşamayınca ayrılmış demek. Kanallar anlaşma yapmasaydı kesin Esra'ya geçecekti
ortada kaldı şimdi
Bi ara Esraya gececek deniyordu Umut geçtiği soralarda. O zamanlar fırsat varken geçseydi

Bu arada geçenlerde bir kadın varmış Zuhal'de o kadın ifşaları anlatınca sözleşmedeki 200bini göstermişler
Esra'dan Zuhal'e geçen Demir'in de otelde bi kadınla olan görüntüleri düşmüş ortamlara
Son gelişmeler bunlardi