Konu biraz öksüz kalmisti canim sensiz hakkini vereyim
Deme öyle denmez.Konu biraz öksüz kalmisti canim sensiz hakkini vereyim
İfade bırak vitrinin önünden geçip durmaŞu Çekler bi elenseydi de bari son maçı belki kazanırsak 9. sıraya yükselebiliriz.
Fark şurada ön elemelerde Lig ikincisi bir tur daha az oynuyor.Çekleri geçemecegiz sanırım ama neyse 9 10nun çok ciddi bir farkı yok 11e düşmek sıkıntı
Son 2 senedir Çek takımları iyi gidiyor.UEFA ÜLKE PUAN DURUMU 18.HAFTA
Ekli dosyayı görüntüle 133625
UEFA TAKIM PUANI SIRALAMASI
45.FENERBAHÇE 45.250
57.GALATASARAY 38.250
78.BAŞAKŞEHİR 23.000
113.BEŞİKTAŞ 13.000
149.TRABZONSPOR 11.000
@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @The_Erinch @Doğan @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @Felon @RüzgarGülü @Bully @BesaleT
Biliyorum ama 10 ile 11 gibi değil zaten lig 2.mizin şlye yakın zamanda gittiğini hatırlamıyorumFark şurada ön elemelerde Lig ikincisi bir tur daha az oynuyor.
En son 07-2008 sezonunda lig ikincimiz BJK gruplara katılım sağlamıştı.Biliyorum ama 10 ile 11 gibi değil zaten lig 2.mizin şlye yakın zamanda gittiğini hatırlamıyorum
Evet sonra da olmadı 2.lere de her türlü kolay kura gelmiyor zaten lig yolu ile farklı yol çünküEn son 07-2008 sezonunda lig ikincimiz BJK gruplara katılım sağlamıştı.
Rangers maçı da kötü olmasa daha çok puan gelirdi 🥴UEFA ÜLKE PUAN DURUMU 18.HAFTA
Ekli dosyayı görüntüle 133625
UEFA TAKIM PUANI SIRALAMASI
45.FENERBAHÇE 45.250
57.GALATASARAY 38.250
78.BAŞAKŞEHİR 23.000
113.BEŞİKTAŞ 13.000
149.TRABZONSPOR 11.000
@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @The_Erinch @Doğan @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @Felon @RüzgarGülü @Bully @BesaleT
UEFA statüyü değiştirmese kolay rakipler gelirdi.Evet sonra da olmadı 2.lere de her türlü kolay kura gelmiyor zaten lig yolu ile farklı yol çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?