bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Umudumuz Başakşehir
Umudumuz Başakşehir
Sevilla'ya eleniriz diyorsun yani. Kadıköy'de en az 3 tane atarız be.Umudumuz Başakşehir
İmkansız maalesef Sevilla bu kupanın Real Madrid'i, ne yapıp ne edip alırlar o turu.Sevilla'ya eleniriz diyorsun yani. Kadıköy'de en az 3 tane atarız be.
Fenerbahce aggressive offensive agressive press diye tezarühat edersekAllahtan umut kesilmez.
Ben teslim olmazdim Sevillanin teknik direktorü hamle yaptiginda Bende yapardimİmkansız maalesef Sevilla bu kupanın Real Madrid'i, ne yapıp ne edip alırlar o turu.
Statü değişeceği için 11.sıradakide artık ön eleme oynayacak.Başakşehir harici turu kimse geçemez oda bizi 1 basamak taşır şampiyonlar ligi 2024 sezonu için belki direk katılı sağlar
Tekrar yüklemeye çalışacağım.O kadar güzel şeyler anlatıyordu ki.Video acilmiyor @12.Adam
Basaksehir'in elenmesiyle bence siralamada yükselme umutlarini yitirdik diyebiliriz. Yerimizi korursak yine iyi sayilir. Sivasspor'un da elenecegini düsünüyorum ki Fener'de zaten ilk macta yenilmisti, umut yok gibi.
Digiturk tarafindan erisime yasaklandi diyor.
Shamrock rovers taraftari umutlu o kadar kötü gidiseVideo acilmiyor @12.Adam
Basaksehir'in elenmesiyle bence siralamada yükselme umutlarini yitirdik diyebiliriz. Yerimizi korursak yine iyi sayilir. Sivasspor'un da elenecegini düsünüyorum ki Fener'de zaten ilk macta yenilmisti, umut yok gibi.
Ülke puanında işler karıştı! İşte son durum
https://beinsports.com.tr/haber/ulke-puaninda-isler-karisti-iste-son-durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?