Bak bu kez farklı bir görsel attım.İnşallah Avrupa’sız geçirdiğimiz son yıllardır o iki yıl. 2.5 sezonluk puanla 70. sıra kötü değil, daha da yükseliriz inşallah.
Bütün Fransızlar Fenerbahçe’ye patlıyorEkli dosyayı görüntüle 119114
Gruplarda 5., toplamda 11.haftayı tek galibiyetle kapattık.(400+200+200 bonus)
@Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Yakamoz-Asi @Araf @Doğan @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @S.G.A.T. @The_Erinch @Felon @Sherlock @xdragxx @Angelica @dosimosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @MEnes
Maça da sırp hakemi vermişler.Takdir haklarını bize kullanmamış.
İvan Bebek’in intikamı Kiev maçına dikkatMaça da sırp hakemi vermişler.Takdir haklarını bize kullanmamış.
Zor ama 4 takımla çıkarsak yılı 11. kapatabiliriz. Abdullah Avcı yine işleri karıştırdı 😠Ekli dosyayı görüntüle 119114
@Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Yakamoz-Asi @Araf @Doğan @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @S.G.A.T. @The_Erinch @Felon @Sherlock @xdragxx @Angelica @dosimosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @MEnes
O var ya o Yaralı parmağa işemez. 😡Zor ama 4 takımla çıkarsak yılı 11. kapatabiliriz. Abdullah Avcı yine işleri karıştırdı 😠
Neden böyle düşünüyorsun?Ben de bir şey var sanıyordum. ŞLye takım gönderebilmek için birbiri ardına 30-40 tane maç kazanmamız gerekiyor sanmıştım. Bu zamana kadar yapılan tüm yangın bunun için miydi?
Çok kafa şişirdi insanlar. En az 5 yıl boyunca ŞLye asla takım gönderemeyecekmişiz gibi bir algı yaratıldı.Neden böyle düşünüyorsun?
Türkiye'nin üzerindəki 4 ülke altındakı 4 ülkeden daha zayıf. İlginç bir durum. İlk 10'a da girilebilir, Ama ilk 15'in dışına da çıkabilir Türkiye.Ekli dosyayı görüntüle 119114
Shamrock Rovers kurtarabilirdiTürkiye'nin üzerindəki 4 ülke altındakı 4 ülkeden daha zayıf. İlginç bir durum. İlk 10'a da girilebilir, Ama ilk 15'in dışına da çıkabilir Türkiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?