Güncel Ülke Puanı Sıralaması | Futbol ⚽💹

Chelsea ve Lazio sürpriz yenilgiler almasa daha da çıkabilirdik. 4 takımla ilerlememiz de büyük avantaj. Sene sonu 12 13 yaparsak en azından bu sene toparlanma senemiz olur

Trabzonspor Shamrock Rovers la eşleşmedi Ferencavaros eledi o takımı Shamrock Rovers bir 9 atardı @12.Adam ben sınıfımı İrlanda ekolü ile oynattım sınıfı bilmeden @12.Adam @xemrexxx

Reactions: 12.Adam
Son düzenleme:
Buna rağmen yükselmişiz. Ts şaşırtmadı. Başakşehirin yenmesi gerekiyordu ama atamadılar yine de şu ana kadar en iyi onlar gittiği için bir şey diyemiyorum. Sivas son anda yaptığı hatayla o kadar yaptığı geri dönüşü yazık etti. Fenerbahçe de şaşırtmadı.

Sivas'a gerçekten yazık oldu.Başakşehir'e nazarlık olsun diyelim.Biz yükseltme peşindeyiz ts düşürme peşinde.Uefa bazı takımları başarı kriterine göre almalı bence.

Reactions: Gerekli24
Sivas'a gerçekten yazık oldu.Başakşehir'e nazarlık olsun diyelim.Biz yükseltme peşindeyiz ts düşürme peşinde.Uefa bazı takımları başarı kriterine göre almalı bence.
Shamrock roversı eledi ferencavaros iyi takım
------

Riga sağla takım

Rusya sayma, üstündeki 3 rakip yarı yarıya temsil ediliyor.. Bu fırsatı iyi değerlendirmesi lazım Türkiyenin.
Fenerbahçe umarım Kıbrıs deplasmanındanda puanla döner.. Diğerleride destekler.

Rusya sayma, üstündeki 3 rakip yarı yarıya temsil ediliyor.. Bu fırsatı iyi değerlendirmesi lazım Türkiyenin.
Fenerbahçe umarım Kıbrıs deplasmanındanda puanla döner.. Diğerleride destekler.
Döneceğinden şüphem yok ta 1 takım hariç diğerlerinden garanti destek alırız.