Ah ulan bizde kazansaydık 1600 ile en çok biz topluyor olacaktık.
Ah ulan bizde kazansaydık 1600 ile en çok biz topluyor olacaktık.
Chelsea ve Lazio sürpriz yenilgiler almasa daha da çıkabilirdik. 4 takımla ilerlememiz de büyük avantaj. Sene sonu 12 13 yaparsak en azından bu sene toparlanma senemiz olurEkli dosyayı görüntüle 118824
Gruplarda 2., genelde 8. hafta full çekmenin kıyısından döndük. (3G ,1B)Böyle devam...
@Gerekli24 @Keith Long @bazinga @MasacRE @Yakamoz-Asi @Araf @Doğan @DarkLegenD @mesmeso @emreemreu @S.G.A.T. @The_Erinch @Felon @Sherlock @xdragxx @Angelica @dosimosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @MEnes
Trabzonspor Shamrock Rovers la eşleşmedi Ferencavaros eledi o takımı Shamrock Rovers bir 9 atardı @12.Adam ben sınıfımı İrlanda ekolü ile oynattım sınıfı bilmeden @12.Adam @xemrexxxUEFA ülke puanı sıralamasında kritik akşam! Yükseliş Türkiye...
Avrupa kupalarında bu akşam dört takımla sahadayız. Her galibiyet, ülke puanı demek. Fenerbahçe ve Trabzonspor Avrupa Ligi'nde, Başakşehir ve Sivasspor Konferans Ligi'nde kritik maçlara çıkıyor. Türkiye, sıralamada Hırvatistan'ı geçip 17. sıraya bir adım daha yaklaşmanın hesaplarını yapıyor.www.sozcu.com.tr
16.olabilirdik, ifade at emeğe saygı.İyi noktadan bakalım, listede tek yükselişi biz yaşamışız.
İyi noktadan bakalım, listede tek yükselişi biz yaşamışız.
16.olabilirdik, ifade at emeğe saygı.
Buna rağmen yükselmişiz. Ts şaşırtmadı. Başakşehirin yenmesi gerekiyordu ama atamadılar yine de şu ana kadar en iyi onlar gittiği için bir şey diyemiyorum. Sivas son anda yaptığı hatayla o kadar yaptığı geri dönüşü yazık etti. Fenerbahçe de şaşırtmadı.Ekli dosyayı görüntüle 118986
Gruplarda 3. genelde 9.haftayı geride bıraktık.Maaşallah dediğimiz üç yaşıyor,geçen haftayı mumla arar olduk.(1G , 1B , 2M) 😡
@Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Yakamoz-Asi @Araf @Doğan @DarkLegenD @mesmeso @emreemreu @S.G.A.T. @The_Erinch @Felon @Sherlock @xdragxx @Angelica @dosimosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @MEnes
Sivas'a gerçekten yazık oldu.Başakşehir'e nazarlık olsun diyelim.Biz yükseltme peşindeyiz ts düşürme peşinde.Uefa bazı takımları başarı kriterine göre almalı bence.Buna rağmen yükselmişiz. Ts şaşırtmadı. Başakşehirin yenmesi gerekiyordu ama atamadılar yine de şu ana kadar en iyi onlar gittiği için bir şey diyemiyorum. Sivas son anda yaptığı hatayla o kadar yaptığı geri dönüşü yazık etti. Fenerbahçe de şaşırtmadı.
Shamrock roversı eledi ferencavaros iyi takımSivas'a gerçekten yazık oldu.Başakşehir'e nazarlık olsun diyelim.Biz yükseltme peşindeyiz ts düşürme peşinde.Uefa bazı takımları başarı kriterine göre almalı bence.
Riga sağla takımBuna rağmen yükselmişiz. Ts şaşırtmadı. Başakşehirin yenmesi gerekiyordu ama atamadılar yine de şu ana kadar en iyi onlar gittiği için bir şey diyemiyorum. Sivas son anda yaptığı hatayla o kadar yaptığı geri dönüşü yazık etti. Fenerbahçe de şaşırtmadı.
Rusya sayma, üstündeki 3 rakip yarı yarıya temsil ediliyor.. Bu fırsatı iyi değerlendirmesi lazım Türkiyenin.Ekli dosyayı görüntüle 118986
Gruplarda 3. genelde 9.haftayı geride bıraktık.Maaşallah dediğimiz üç yaşıyor,geçen haftayı mumla arar olduk.(1G , 1B , 2M) 😡
@Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Yakamoz-Asi @Araf @Doğan @DarkLegenD @mesmeso @emreemreu @S.G.A.T. @The_Erinch @Felon @Sherlock @xdragxx @Angelica @dosimosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @MEnes
Shamrock Rovers moldeyi İrlandada yenerRusya sayma, üstündeki 3 rakip yarı yarıya temsil ediliyor.. Bu fırsatı iyi değerlendirmesi lazım Türkiyenin.
Fenerbahçe umarım Kıbrıs deplasmanındanda puanla döner.. Diğerleride destekler.
Döneceğinden şüphem yok ta 1 takım hariç diğerlerinden garanti destek alırız.Rusya sayma, üstündeki 3 rakip yarı yarıya temsil ediliyor.. Bu fırsatı iyi değerlendirmesi lazım Türkiyenin.
Fenerbahçe umarım Kıbrıs deplasmanındanda puanla döner.. Diğerleride destekler.
Bence çok zor Zorya ve luhansk Donesk Odessa Rusya’ya katıldı referandumla Kiev ve batısı kaldı Ukrayna’da @12.AdamDöneceğinden şüphem yok ta 1 takım hariç diğerlerinden garanti destek alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?