Keith Long
Favori Üye
Biz Yunanistan’la savaşta olsakFark etmez
Yunanistan bize savaş açsa
Dynamo Kiev de savaş olmasa
Aynısını biz yapsak 6 kişi kalırdık
Biz Yunanistan’la savaşta olsakFark etmez
Konya beni çok şaşırttı Bate gelince ilk başta pek şans vermemiştim güçlü takım gelmezse Konya kalabilir. Başakşehir geçti ama güven vermedi bana. Fenerbahçe umarım geçen seneki gibi olmaz. Sivas da en kötü konferans oynayacak. Bence orada daha çok maç kazanabilir. Turu geçemese de fazla üzülmem. Ts de aynı şekilde ama Şlye katılmak bile yine de iyi bir ülke puanı getiriyor.Ekli dosyayı görüntüle 118349
İkinci Hafta 2 galibiyet , 1 mağlubiyet .
@Keith Long @Gerekli24 @MasacRE @bazinga @Araf @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Doğan @mesmeso @emreemreu @The_Erinch @S.G.A.T. @Felon @Sherlock @xdragxx @Angelica @dosimosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @MEnes
biraz şanşızlık bir maçta insanın başına her şey gelmez sayılmayan gol verilen kırmızı kart bunu shamrock roversın stadında yapsa dynamo kiev kasap gibi biçse kırmızı görür 6 kişi kalır orda fenerbahçe gibi mantıksızlık yapmazlar bir tek stadından dışından bağırırılar @Gerekli24Konya beni çok şaşırttı Bate gelince ilk başta pek şans vermemiştim güçlü takım gelmezse Konya kalabilir. Başakşehir geçti ama güven vermedi bana. Fenerbahçe umarım geçen seneki gibi olmaz. Sivas da en kötü konferans oynayacak. Bence orada daha çok maç kazanabilir. Turu geçemese de fazla üzülmem. Ts de aynı şekilde ama Şlye katılmak bile yine de iyi bir ülke puanı getiriyor.
Konya taş gibi takım ligi geçen sezon olduğu gibi ilk 5 içinde bitirir. 21-22 Sezonu kadrosundan 9 kişi göndermiş. Skubiç kariyer sonu , Abdülkerim => Gs Michalak ve Calvo ya bonservis ödemiş. Kalan transferlere bonservis ödememiş. 800 puan bu kez hazırda gelmiyor. Ts play-off u geçip alması gerek.Konya beni çok şaşırttı Bate gelince ilk başta pek şans vermemiştim güçlü takım gelmezse Konya kalabilir. Başakşehir geçti ama güven vermedi bana. Fenerbahçe umarım geçen seneki gibi olmaz. Sivas da en kötü konferans oynayacak. Bence orada daha çok maç kazanabilir. Turu geçemese de fazla üzülmem. Ts de aynı şekilde ama Şlye katılmak bile yine de iyi bir ülke puanı getiriyor.
Ben hakem başkanı olsam maçı stada gidip seyrederim Mhk başkanı olsam Uefa maçlarınadaKonya taş gibi takım ligi geçen sezon olduğu gibi ilk 5 içinde bitirir. 21-22 Sezonu kadrosundan 9 kişi göndermiş. Skubiç kariyer sonu , Abdülkerim => Gs Michalak ve Calvo ya bonservis ödemiş. Kalan transferlere bonservis ödememiş. 800 puan bu kez hazırda gelmiyor. Ts play-off u geçip alması gerek.
İrlandadan tek takım kaldı avrupada o da Shamrock rovers @bazingaKonya'nın erken elenmesi üzücü oldu...
Shamrock Rovers umudumuz altımızdaki ülke ile maçı var Macaristan liginden olan ferencavarosla ileKonya'nın Vaduz gibi İsviçrenin süper liginde bile oynamayan, ptt 1. Lig değerinde bir lig de 10 takımlık lig de şuan 8. olan takıma elenmesi istatistik olarak berbat oldu.
hayırlısdı olsun
üçüncü torba için umudum shamrock roverstı 4-0 yenildiler ferencavarosa karabağa yenil gel shamrock roversa dört at @12.Adam
Seneye çok kötü durumdayız bari bu sene biraz toparlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?