Güncel Ülke Puanı Sıralaması | Futbol ⚽💹

Yakinda liste disi kaliriz. At fav'a bekle.
Benim gördüğüm rüyadan sonra Ukrayna Rusya savaşı çıkması sen iki kızla aynı hisleri hissetmedin her başka bir kızdan hoşlandığında dünyada felaketler olacak Türk kahvesinden sonra baktığı fal falcının İrlandada hologramlada mesaj verdi böyle
Fenerbahçe’nin elenmesi Ukrayna Rusya savaşı ligin sarsılması

Reactions: Yakamoz-Asi
O değil de bu sene şampiyon olan takımımız direkt olarak ŞL'ye katılma ihtimali var bence. Rusya takımlarını ŞL'ye almayabilirler seneye. Ama bizimde bu seneyi ilk 15'te bitirmemiz gerek.

Reactions: Yakamoz-Asi
O değil de bu sene şampiyon olan takımımız direkt olarak ŞL'ye katılma ihtimali var bence. Rusya takımlarını ŞL'ye almayabilirler seneye. Ama bizimde bu seneyi ilk 15'te bitirmemiz gerek.
Geçen sezonki sıralamada tek Rusya yetmez, Ukrayna'da devre dışı kalırsa bu teorin o zaman gerçekleşir.

@pompy @Gerekli24 @MasacRE @bazinga @Araf @DarkLegenD @Doğan
@Yakamoz-Asi @mesmeso @The_Erinch @S.G.A.T. @Felon @emreemreu @Sherlock @xdragxx @Dosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @MEnes

18 Mart 2022 Tarihli

bana irlandada fenerbahçenin maçını seyrettirecek tff ye teşekkürlerimi iletiyorum trabzon kayseriye elenir
------

@12.Adam

Reactions: 12.Adam
Yükselişte olan bir ülkeydik ama TFF ne zaman yabancı sınırlaması gibi tuhaf şeyleri ortaya attı, o zaman düşüşe geçtik.