Senin benim için öyle ama herkes öyle değil işte. Avrupa'da da kazanmasını istemeyen çok kişi var.İnşallah. Lig de davamız ayrı. Türk takımlarının avrupa da kazanması hepimizi mutlu eder. Bizim BJK den ümit kalmadı zaten.
Senin benim için öyle ama herkes öyle değil işte. Avrupa'da da kazanmasını istemeyen çok kişi var.İnşallah. Lig de davamız ayrı. Türk takımlarının avrupa da kazanması hepimizi mutlu eder. Bizim BJK den ümit kalmadı zaten.
Senin benim için öyle ama herkes öyle değil işte. Avrupa'da da kazanmasını istemeyen çok kişi var.
O apayrı boyut ülke puanı diyelim.Bu anlayış sebebiyle Milli Takım bu halde zaten..
Ne diyelim, Galatasaray'dan Allah razı olsun.
Bence birisi büyü yaptıfenerbahçe sagolsun 15den düşmek kötü oldu
Yeni yönetimle büyü bozulacak.Bence birisi büyü yaptı
Ben İrlandada bir kıza aşık olduğumdan beri böyle @12.Adam İrlandadan bir takıma destek olursak kurtarırız diye düşünüyorumYeni yönetimle büyü bozulacak.
Arkamızdakiler de hemen dibimizde zaten. Onlar da bizi geçer 19. sıraya düşeriz
Shamrock Roversa yardımcı olursak toparlanırız zaten ligler iptal olacak
Sıralamayı da boş geçme, ifade bırak.Arkamızdakiler de hemen dibimizde zaten. Onlar da bizi geçer 19. sıraya düşeriz
BıraktımSıralamayı da boş geçme, ifade bırak.
Fenerbahçe’nin maçı iptal edilebilir Uefa Avrupa konferans ligindeMersi, keşke @Sherlock beyciğim de böyle olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?