Gittim donuyorum, yoldayim birazdan musait bir yerde indirmesini isticem.Çin'e mi gittin hayırdır.
Gittim donuyorum, yoldayim birazdan musait bir yerde indirmesini isticem.
tecrube mi konusuyor?Yanlış hareket yapma, bırakmazlar sonra.
onu bunu boşver de türk kahvem hiç güzel olmuyor @Tolstoyevski nazar etti istediğim köpüklere ulaşmıyorrrDuyduklarım.
onu bunu boşver de türk kahvem hiç güzel olmuyor @Tolstoyevski nazar etti istediğim köpüklere ulaşmıyorrr
Benim elimden her iş gelir ama türk kahvesi yapacağım zaman noluyo bilmiyom köpürmüyorYapamıyorum demiyor da. @Tolstoyevski
Benim elimden her iş gelir ama türk kahvesi yapacağım zaman noluyo bilmiyom köpürmüyor
olmayan arabamın lastiğini niye değiştireyim durduk yere aaaHer iş gelir derken araba lastiği değiştirebiliyor musun mesela.
Yapamıyorum demiyor da. @Tolstoyevski
Makinede yapmıyorsan cezvede kahveyi demledikten sonra cezveyi fincana gıdım gıdım dökeceksin ve bittiğinde de çay kaşığıyla köpükleri ortaya doğru toplayacaksın. Kedi hanım bana bunu öğretmişti seneler önce ama kendisi bile unutmuştur öğrettiğini olsunBenim elimden her iş gelir ama türk kahvesi yapacağım zaman noluyo bilmiyom köpürmüyor
Makinede yapmıyorsan cezvede kahveyi demledikten sonra cezveyi fincana gıdım gıdım dökeceksin ve bittiğinde de çay kaşığıyla köpükleri ortaya doğru toplayacaksın. Kedi hanım bana bunu öğretmişti seneler önce ama kendisi bile unutmuştur öğrettiğini olsun@Dosi
Makinede yapmıyorsan cezvede kahveyi demledikten sonra cezveyi fincana gıdım gıdım dökeceksin ve bittiğinde de çay kaşığıyla köpükleri ortaya doğru toplayacaksın. Kedi hanım bana bunu öğretmişti seneler önce ama kendisi bile unutmuştur öğrettiğini olsun@Dosi
Makine tam bir facia oluyor iyice köpüksüz oluyor bende bu yüzden makinede yapmıyorum ama nerde hatam var onu da bilmiyorum kesin kahve kalitesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?