NOW Günahkar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
5571_2.jpg

Başrollerinde Seçkin Özdemir, Gülcan Arslan, Hazal Filiz Küçükköse ve Korel Cezayirli'nin yer aldığı FOX'un merakla beklenen iddialı dizisi 'Günahkar' bu akşam başlıyor.

Yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan'ın oturduğu, senaryosunu Makbule Kosif'in yazdığı ve yapımcılığını ise MF Yapım'ın üstlendiği merakla beklenen yeni dizi 'Günahkar' bu akşam yayın hayatına başlayacak.

Günahkar yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı saat 20.00'da FOX'ta

Son düzenleme:
Dizi Günahkarsa cani cehenneme diyebilir tns denekleri))

Bence bu dizi tutmayacak TNS'nin sevebileceği bir dizi değil gibi ama yine de görmek lazım konuyu açan Ahmad neticede. :A

Dizi ilk dakikada gölü yedi))) öğrenci(intorn) birinin tessih koyması vr doğru çıkması üzerine profesör onu asistan olarak yanına almak istiyor))))) tabi diziyi koreden direk alınca böyle cuvallanir. Türkiye de asistan olmanın birinci kuralı mevzun olup tus sınavını kazanmaktan geçer)))

Dizi ilk dakikada gölü yedi))) öğrenci(intorn) birinin tessih koyması vr doğru çıkması üzerine profesör onu asistan olarak yanına almak istiyor))))) tabi diziyi koreden direk alınca böyle cuvallanir. Türkiye de asistan olmanın birinci kuralı mevzun olup tus sınavını kazanmaktan geçer)))
O zaman Doktorlar başlı başına hatalı :D

Seçkin'in yerine Kenan İmirzalıoğlu'yu Hazal'ın yerine Cansu Dere'yi koy Ezel diye izlenir hikaye buraya kadar hep aynı :D

O zaman Doktorlar başlı başına hatalı :D

Seçkin'in yerine Kenan İmirzalıoğlu'yu Hazal'ın yerine Cansu Dere'yi koy Ezel diye izlenir hikaye buraya kadar hep aynı :D
Doktorlar üniversite öğrencileri ile ilgili değildi buradaki fark okuyan bir tip öğrencisi yani 6sinif. Ogrrnciyeken asistan olmak için tus sınavına girip hastaneye gidiyorsun ondan sonra ister asistan ister baş asistan
Dizinin ezele benzer bir yani sadece intikam teması

Çarşamba bunu izleyip Kara Para Aşk'ı netten takip ederim gibi geliyor. Tuttum bu diziyi :)

Dizide komik hatalar da vardı yazlık günü yağmurlu gün çekmek komik olmuş çoğu yer kuruydu.

Bunun dışında hikaye birbirinin içine girmiş ana konu yok niye izleyelim bu diziyi cevap yok.
AB kesimine hitap eden foxta tutmayacak bir dizi en fazla Hazal ve seçkini yakıştıran ergenlerin izleyeceği bir dizi

'Günahkar' 4,5 aylık emeğinin karşılığını verdi.Dizi müzikleri muhteşem Hazal Filiz Ve Gülcan cuk diye oturmuş rollerine Seçkin farklı havasına diyecek sözüm yok.Dizi gayet güzel olmuş.Reytingi bol olsun ben arkasındayım :)
'Nice Guy' baya bialıntı yapmışlar ama elbette ki değişecektir. Reytingin bol olsun Günahkar! Ben arkandayım :D

cc603b21534e2597414a22711339fb0b.jpg
bb9a95f65b38e3067e3570650de1ca1f.jpg

Dizinin en komik sahnesi yağmur her yere yağmaz Allahın hikemeti)))

@beyazsoy ben katılıyorum sana , benim cok dikkatimi cekti , ne diye böyle yağmur yagdırdılar anlamadım , birde bazı yerler kuru bazıları ıslak :D
sonra zaten odaklanamadim

İşte dizi budur. Çok çok iyiydi. Saliha'nın yanındaki çocuk orjinalde gaydı burdada öyle mi acaba. :X Saliha, kadınlara ilginin olmadığının farkındayım sırrını biliyorum demişti.:X