Gülse Birsel'in Yeni Filmi 'Yılbaşı Gecesi'nden İlk Kareler! | Disney+ Türkiye

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,560
Reaksiyon puanı
56,802
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Fduqj5CWQAAglzy


Gülse Birsel'in yeni filmi 'Yılbaşı Gecesi'nden ilk kareler!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin kadrosunda; Alican Yücesoy, Alina Boz, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman, Gülse Birsel, İrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu ve Zeynep Güngör yer alıyor.
Film, pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada Yılbaşı Gecesi’nde buluşmaya hazırlanan Didem’in yılbaşı sabahında aldığı tatsız haberle başlar. Günlerdir sevdikleriyle birlikte Yılbaşı Gecesi’ni kutlamayı hayal ederken son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı Didem’in tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olur.

Ozan pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı Yılbaşı Gecesi’ni kötü geçirmemesi adına, çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur. Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların yanlışlıkla çağırıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ve nasıl bir ‘Yılbaşı Gecesi’ geçirecekleri ise büyük bir merak konusudur.
6vg8q8a.jpg

ccqqdwx.jpg
fnqpk0s.jpg

58wylko.jpg
h8b50b3.jpg
3olijif.jpg
itxlv0t.jpg

Fduqh3JXoAET5U9

FduqfZbWYAEQEzb

FduqdZcWYAALFzr

7ohta5y.jpg


Yönetmen koltuğuna Ozan Açıktan'ın oturduğu Yılbaşı Gecesi, yakında Disney+ Türkiye'de!
 
Son düzenleme:

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Gülse'm. :bhr: Bekliyoruz..

Şaka maka geçen fark ettim, çocukluğumdan beri Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete onun dizileri ile büyüdüm. Hayatımda görmek istediğim ünlü isimler arasında Gülse Birsel.
 
  • Harika
Reactions: Carpe Diem