Gülse Birsel'den Vural Çelik'e Şok Veda Yazısı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,538
Reaksiyon puanı
64,325
Puanı
1,061
Konum
İstanbul


Başarılı yazar ve oyuncu Gülse Birsel'den dikkat çeken paylaşım!

Bu hafta hayatını kaybeden Vural Çelik'in vefatının ardından 3 sezon rol aldığı 'Avrupa Yakası'ndan ayrılmasına olarak geçmişte kendisiyle yaşanan problemlerin olduğu iddia edildikten ve cenazeye katılmaması da magazin basınında haber olduktan sonra Birsel, bugün Instagram hesabından upuzun bir yazı yayınladı ama kullandığı ifadelerin sertliği çoğu izleyicinin tepkisini topladı.

İşte kısa sürede çok konuşulan ancak bir süre sonra silinen o yazı:
 
Avrupa Yakası’nın ilk sezonunda da birkaç bölümde oynamış, yanlış hatırlıyor kendi dizisini.


Açıklamada gereksiz birkaç detay var ama çok da tepki gösterilecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Samimi bir şekilde aralarının son dönemde iyi olmadığı iş arkadaşını iyi ve kötü yanlarıyla anmış.
 
Reactions: AhmetBayram
Kendisini severim ama cidden böyle bir şeye kalkışmasına hiç gerek yoktu. Hiçbir şey demese tepki verenler verdiğiyle kalırdı ama şimdi ellerine haklı bir koz vermiş oldu, hatta geri kalanlar için de imajını yerle bir etti. Kötü niyetle yazmak istediğini sanmıyorum ama evdeki hesap çarşıya uymamış ve ortaya nahoş bir yazı çıkmış. O kadar uzatmış ki konu başka yerlere gitmiş, üslup gitgide gerilmiş ve olumlu yönden bakılabilecek bir taraf bırakmamış. Normalde kendisi gibi zeki, kelimelerle arası iyi bir kadının tepki gelmeyeceğini anlamaması mümkün değil ama öfkeyle kalkıp zararla oturmuş. Kendisine bunu reva görmesine üzüldüm ama linç yemeyi de ne yazık ki hak etti.
------

İki taraf da hayatta olsa sıradan bir sürtüşme denir geçilir ama vefatı çok tazeyken, hem de karşı taraf zeytin dalı uzatmasına rağmen magazinciler sorduğunda duymazdan gelmişken böyle yapması hiç hoş durmuyor. Elbette geçmişte çalıştığı için sevmek zorunda değil ama bu kadar "dürüst" bir açıklamanın yeri ve zamanı mıydı diyor insan. Bir de öyle bir metin yazılmış ki kötü yanlar iyilerden daha çok ön plana çıkınca tepkiler doğal.
 
Vefat edenin ardından konuṣmak yakıṣmaz. Ne yazarsa yazsın.
 
Sebebini anlamadım yazının. Neyi ıspat etmeye çalışıyor ki