Gülse Birsel'den 'Jet Sosyete' Tepkisi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Gülse Birsel'den 'Jet Sosyete' Tepkisi!

gulse-birsel-den-yeni-dizi-aciklamasi_eff62.jpg

Star TV'nin iddialı dizisi Jet Sosyete için geri sayım devam ediyor.

Başrollerini Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı yapımın başrolünde yer alan ve senaristliğini üstlenen Gülse Birsel, dizi daha başlamadan izlemiş gibi olumsuz yorum yapan bir takipçisine tepki gösterdi.

gulse-birsel-ic.jpg

Jet Sosyete, yakında Star'da başlıyor!
Orijinal formatta oku

Star TV'ye gidince bilmis bilmiş konuşmaya başlamış. :A

Ahh Kanal D sen nelere kadirsin. :A

İyi de Gülse'cim o eleştiri dizi için değil, tanıtım için. Kesinlikle de haklı bir eleştiri. Aceleye getirilmiş, dekorlar Mutfak ekibi skeçlerinin dekorları gibi.

İyi de Gülse'cim o eleştiri dizi için değil, tanıtım için. Kesinlikle de haklı bir eleştiri. Aceleye getirilmiş, dekorlar Mutfak ekibi skeçlerinin dekorları gibi.
Fragman yazsaymış o zaman direkt Jet Sosyete rezalet demiş. 1 dakikalık fragmandan bu kadar kesin hüküm vermemek lazım.

58. Bölüm fragmanı gibi ilk tanıtım yaparsa olacağı bu dizi 1-0 yenik başladı diye boşuna demedim. :A:A

Koskoca Gülse'nin de o kişinin fragmandan bahsettiğini anlaması lazımdı yani :A
Kadın kaliteli bir proje çıkarmak için uğraşıyor gelen yorumlara bak. Kimsenin saçma yorumlarını çekmeyip kazandığı paraları yemesini de bilirdi. :A

Fragmanı izleyen herkes aynı fikirde. Dizide bi olmamışlık, bi antipatiklik var. O yüzden eleştirilere hak veriyorum ama yine de şans verip izlemek gerek.

Kadın kaliteli bir proje çıkarmak için uğraşıyor gelen yorumlara bak. Kimsenin saçma yorumlarını çekmeyip kazandığı paraları yemesini de bilirdi. :A
Öyle yapması lazım zaten fazla takmasın yoksa kendini düşürür :A

Gülse hiç konuşma takipçi ne demişse doğru demiş

Gülse sinirlendiğine göre oda memnun değil diziden :A İşini kaliteli ve güzel bulan böyle yorumlara takmaz bile. :)

Gülse Birsel’in haklı olduğunu düşünüyorum, yorum yapan takipçisi fragman için yorum yapıyorsa oraya “Jet Sosyete’nin fragmanı” yazması gerekiyor. Ayrıca bir şeye “İğrenç” demek eleştiri değildir, hakarettir.

Ek olarak Gülse Birsel’in bugüne kadar yaptığı dizilerin kalitesi ortada, Aile Arasında filminin de başarısı ortada. O yüzden bir dakikalık fragmanla bu kadar peşin hükümlü konuşulmasını anlamıyorum. Dizinin ilk bölümü izledikten sonra birçok insanın fikrinin olumlu yönde değişeceğine eminim.

Eleştiren hanımefendi tanıtıma yorum yaptığını unutarak yorumlamış tanıtımı bende pek beğenmedim ama bu yorum sanki dizi izlemiş gibi yapılmış Gülse güzel cevap vermiş her ne kadar tanıtımı beğenmesemde ben yinede izlemeden fazla yorum yapmamak gerektiğini düşünüyorum:D

Eee de ortada dizi bölümü yok zaten, yazan kişinin orada fragmandan bahsettiğini anlamıyorsa bir zahmet bıraksın bu işleri. Fragman diye belirtmesi lazım demişsiniz de zaten ortada bir tane video var, bölüm ya da başka bir şey yok. Belirtmenize ne gerek var, siz kendinizi tanıtırken ben erkeğim/bayanım mi diyorsunuz. Aynı şey, gereksiz sözcük kullanımı. :D

@eskici gardaşıma katılıyorum. :A

Eee de ortada dizi bölümü yok zaten, yazan kişinin orada fragmandan bahsettiğini anlamıyorsa bir zahmet bıraksın bu işleri. Fragman diye belirtmesi lazım demişsiniz de zaten ortada bir tane video var, bölüm ya da başka bir şey yok. Belirtmenize ne gerek var, siz kendinizi tanıtırken ben erkeğim/bayanım mi diyorsunuz. Aynı şey, gereksiz sözcük kullanımı. :D

@eskici gardaşıma katılıyorum. :A
Sen adamsın reis :A

Ben instagram da görünce şok oldum, kadın dayanamamış artık demek ki. Aslında sorun hem dekorlarda hemde oyuncularda. Gülse'nin kadrolu oyuncularından vazgeçmesi gerekiyor artık. Hasibe Eren'i Makbule kılıfından çıkaramamışken Gülistan'a alıştık. Şimdi de bambaşka bir şekilde geliyor. Derya Karabaş'a resmen aşığım, ama sanki Zerrin'in ikiz kardeşi başka bir hayattaymış gibi görünüyor.

Fragmanı o kadar çok izleyip, tv de denk geldim ki, artık o kadar da antipatik bakmıyorum, Gülse yine çoğunluğu memnun edecek bence. Eleştirilere aldırmayıp, devam etsin. En güzel cevabı da projesiyle versin.

Ben instagram da görünce şok oldum, kadın dayanamamış artık demek ki. Aslında sorun hem dekorlarda hemde oyuncularda. Gülse'nin kadrolu oyuncularından vazgeçmesi gerekiyor artık. Hasibe Eren'i Makbule kılıfından çıkaramamışken Gülistan'a alıştık. Şimdi de bambaşka bir şekilde geliyor. Derya Karabaş'a resmen aşığım, ama sanki Zerrin'in ikiz kardeşi başka bir hayattaymış gibi görünüyor.

Fragmanı o kadar çok izleyip, tv de denk geldim ki, artık o kadar da antipatik bakmıyorum, Gülse yine çoğunluğu memnun edecek bence. Eleştirilere aldırmayıp, devam etsin. En güzel cevabı da projesiyle versin.

Söyleyeceklerimin hemen hemen aynısı söylenmiş :A
Şöyle bir ihtimal olabilir kötü bir tanıtım yapılmıştır. Pek ihtimal vermiyorum ama belki bölüm daha iyi çıkar.
Gülse'nin de eleştirilere açık olması ve cevap vereceğine kulak asıp seyirciye göre hareket etmesi gerekiyor.

Söyleyeceklerimin hemen hemen aynısı söylenmiş :A
Şöyle bir ihtimal olabilir kötü bir tanıtım yapılmıştır. Pek ihtimal vermiyorum ama belki bölüm daha iyi çıkar.
Gülse'nin de eleştirilere açık olması ve cevap vereceğine kulak asıp seyirciye göre hareket etmesi gerekiyor.
Tanıtım çok kötü değil aslında, sadece ilk tanıtım İçin fazlaca soru işareti uyandırıyor, daha soft bi fragman yayınlanmalıdı.

Açık olsun da mutlaka herşeyi eleştiren bir tayfa var. Evet tanıtım, dekor vs beklentinin altında olabilir ama Gülseyi de yok sayacak değiliz. Dediğim gibi Gülse şaşırtacaktır.