Başarılı senarist ve oyuncu Gülse Birsel'den özel açıklamalar!
Dün akşam Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' (TV100) programına konuk olan Birsel, 30 Aralık'ta Disney+'ta yayınlanacak olan yeni filmi 'Yılbaşı Gecesi' ile ilgili bilgiler verirken televizyondan siyasete kadar pek çok alanda kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı:
'Yılbaşı Gecesi' ne anlatıyor?:
'Avrupa Yakası'nın doğuş hikayesi:
En iyi işi 'Avrupa Yakası' mı, daha iyilerini yapabileceğini düşünüyor mu?:
"İnşallah daha iyilerini yaparım, her seferinde onun için yola çıkıyoruz. Avrupa Yakası'nın şöyle bir avantajı da var, şeker kaplı bir hikayedir. İnsanın ruhuna iyi gelir, aile birbirini çok sever, çok mükemmele yakındır, arkadaşlık çok güzeldir. Komedisinin yanı sıra insanlara iyi hissettiren bir dizidir. Mesela 'Yalan Dünya' bence daha iyi yazılmıştır, oradaki senaryoları daha çok beğenirim, diyalogları daha ilginç bulurum, daha çok espri vardır ama karanlık dünyaya gider gelir. 'Avrupa Yakası' neredeyse içinde hiç kötülük olmayan insanların topladığı için daha çok sevilir."
'Avrupa Yakası' neden bitti?:
"Avrupa Yakası’nı biz bitirdik. Altıncı sezonda 190’ıncı bölümde bitti. Ben dedim ki; ‘Artık Burhan Altıntop’a, Aslı’ya şuna buna yazabileceğim bir hikâye kalmadı. Engin ve ben de çok yorulmuştuk. Birinci oluyorduk, kanal ne diyeceğini şaşırdı. Israr ettiler ama yapmak istediğimiz başka işler vardı. Hatta Avrupa Yakası sonsuza kadar sürebilirdi ama 190 bölümü şanıyla şerefiyle…Belki devam etseydik eski hevesimiz olmayacaktı."
TV-dijital farkı:
Televizyon izleyicisinde yaşanan değişiklikler:
Programın tamamı: