Gülse Birsel Sen Yalan Dünya'da Oynama ! Olmuyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Gülse Birsel'i ağır eleştirdi

Tekin Akmansoy Gülse Birsel`i ağır eleştirdi!

Usta oyuncu Tekin Akmansoy, Gülse Birsel'in hem yazdığı hem de oynadığı Yalan Dünya dizisinde Birsel`in oyunculuğuna ağır eleştiride bulundu.

Beyaz Tv`de Ebru Şallı`nın programına katılan Tekin Akmansoy Yalan Dünya dizisinin 2 Amerikan dizisinin senaryosundan uyarlanarak yazıldığını iddia etti.

Yalan Dünya`da oynayanların hepsi Anormal !

SEN NİYE OYNUYORSUN GÜLSE? OLMUYOR

Tekin Akmansoy ayrınca canlı yayında şunları söyledi:
"Gülse sen niye oynuyorsun? Benim ona aklım ermiyor. Oyunculuk başka şey ya. Oyunculuk taklidi yapma bana. Oynayamıyorsun. Olmuyor. Ama sen bunu oluyor gibi gösteriyorsan bütün gazetelere de bunu yazıyorsan sen de inanıyorsan... Ben kıskanç olurum, ben yalancı olurum. Sen doğrucu olursun. Sen bütün dizileri alırsın, gidersin. Yani ben aman ille de yapayım değil. Ben doğruyu bulursam yaparım." dedi.

Son düzenleme:
Kadın ayriyetten senaristlik yapıyor bu arada. Yani komedi adına ekstradan büyük işler beklemek yanlış olur. Düşünce tarzı olarak iyi ama oynama bakımından biraz uyumsuz gibi.

Acıkcası bende hoş bulmuyorum...Bildiğin Avrupa Yakası Aslı karakteri sadece ismini değiştirmiş...Ne var yani sen yazıyorsun diye illaki sen yazıyorsun diye sende mi oynayacan

Çok çok doğru demiş. Gülse olmuyor.

Avrupa Yakası'nda bile daha iyiydi. Yalan Dünya'da yapmacık gidiyor, ısınamadım...

İyi oynayamaz zaten. Daha bir çok oyuncu doğru düzgün oynayamıyor, senarist nasıl oynasın?

Gayet iyi oyuncular var dizide. Gülse ve Beyaz aralarında sırıtıyor resmen. Senaristi olduğu dizide illa ki oynayacak diye bir kural yok. Beceremiyorsa kasmasın...

Gülse bence çok iyi oynuyor dizide. Avrupa Yakası dizisinde de oyunculuk performansını beğenmiştim.

Neden Gülse Birsel'e bu kadar yükleniyorlar anlamıyorum. Oyunculuğunu beğenmiyorsan yada dizide oynamasını yanlış buluyorsan ararsın telefonunu yada yüz yüze görüşürsün duygularını söylersin. Böyle ekranda söyleyerek insanları rencide edercesine söylemenin ne faydası var!

Ben Gülse Birsel`i başarılı buluyorum açıkcası.

Deniz karakteri diğer karakterlere bakınca oynanması daha kolay.

Gülse Birsel süper, harika bir oyuncu değil. O yüzden kendi için " Nurhayat " gibi zor karakter yazmıyor. Normal bir oyuncu. Bu yüzden oynadığı karakterin hakkını veriyor.

Tekin Akmansoy`a dediğini ben de yakıştırmadım. Tv önünde Gülse`yi resmen aşağılamış. Sadece " oyunculuğunu beğenmiyorum " diyebilirdi.

Başka bir yanlış nokta da: " Dizide oynayan herkes anormal " demesi

Son düzenleme:
Çok iyi bir oyuncu değil bu açık bir şekilde ortada zaten ama dizide sırıtmıyor çünkü RevaN'ın dediği gibi zor bir şey yapması gerekmiyor.

Oynadığı karakterde çok abartılı bir karakter değil gördüğüm kadarıyla, o açıdan hiçbir sorun yok.

adam telefonla arayıp sen kötü oyuncusun mu dicek güldürmeyin adamı ekranda herkesin önünde demiş helal zaten karakterler çok abartılı o dizide normal biri yok adam çok haklı

adam telefonla arayıp sen kötü oyuncusun mu dicek güldürmeyin adamı ekranda herkesin önünde demiş helal zaten karakterler çok abartılı o dizide normal biri yok adam çok haklı

Selahattin'in kardeşi var Ahmet, O normal

ama güzel kadın orası kesin

BEYLER KAÇIN! O Gülse ben de dikeniyim