Gülse Birsel, Bu Kadar Delinin Arasında Kimi Cidiye Alacağını Bilemiyor

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
Sütçüoğlu Apartmanı sakinleri Gülse Birsel'e dava açmış.
Gülse Birsel, Hürriyetten Ayşe Arman'a konuştu. Birsel, Avrupa Yakası zamanında başından geçen ilginç bir olayı paylaştı.
İşte Gülse Birsel'in açıklamaları
"Tek Başına yazmıyormuş. 20 kişilik gizli ekibi varmış!" gibi şeyler... Ya da "Bu hikaye, falan hikayaye benziyor, orada da adamın genç sevgilisi vardı. Kesin oradan apartmış" diyenler oluyor. Geçen gün sanatsal hırsızlık iddialarıyla dalga geçen bir haberde, Yalan Dünya çok güzel ama senaryosu Avrupa Yakası zamanında gelmiş Gülse'ye. O da oradan alıp yazmış diye iddia ediliyor! şeklinde bir cümle okudum! Nereden gelmiş, kim yazmış, kim göndermiş belli değil. Allah'tan yazdığım senaryoları notere tasdik ettiriyorum.
Bir iki sene önce İzmir'den bir adam çıktı, avukatlar tutmuş. Sütçüoğlu Apartmanı, onların apartmanıymış. O apartmanda yaşayanlar, Avrupa Yakası karakteriymiş, Burhan da komşusuymuş, onlara telif ödemem için bana dava açacakmış! Bu kadar delinin arasında, hangi dedikoduyu, çamur atmayı ciddiye alayım ki?

gulsebirselbacak.jpg