Y Yiğitt Emekli Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 79,164 Reaksiyon puanı 45,924 Puanı 1,061 Konum Ankara 6 Mayıs 2015 #21 Bu haber bir ay önce açılmıştı hatta @denizz19 açmıştı. @Ahmad @Bully yukarıda açılan konunun linki var ve farklı hiçbir haber yok.
Bu haber bir ay önce açılmıştı hatta @denizz19 açmıştı. @Ahmad @Bully yukarıda açılan konunun linki var ve farklı hiçbir haber yok.
sokak sanati Favori Üye Katılım 23 Şubat 2013 Mesajlar 86,593 Reaksiyon puanı 57,100 Puanı 1,061 6 Mayıs 2015 #22 Yiğitt' Alıntı: Bu haber bir ay önce açılmıştı hatta @denizz19 açmıştı. @Ahmad @Bully yukarıda açılan konunun linki var ve farklı hiçbir haber yok. Genişletmek için tıkla ... Linki konuda paylaştım ama sonrasında final haberide çıktı diye hatırlıyorum ben.
Yiğitt' Alıntı: Bu haber bir ay önce açılmıştı hatta @denizz19 açmıştı. @Ahmad @Bully yukarıda açılan konunun linki var ve farklı hiçbir haber yok. Genişletmek için tıkla ... Linki konuda paylaştım ama sonrasında final haberide çıktı diye hatırlıyorum ben.
Aserat Konu Sahibi Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 85,942 Reaksiyon puanı 64,928 Puanı 1,061 Konum İstanbul 6 Mayıs 2015 #23 Biraz araştırma sonucunda sezon finalinden sonra final haberlerinin de çıktığı görülebilir. Şimdi devam edeceği resmi olarak açıklanmış. Bu konu kilitlenecekse final yapacağı söylenen konular da kilitlenmeli.
Biraz araştırma sonucunda sezon finalinden sonra final haberlerinin de çıktığı görülebilir. Şimdi devam edeceği resmi olarak açıklanmış. Bu konu kilitlenecekse final yapacağı söylenen konular da kilitlenmeli.