Güllerin Savaşı'nın Akıbeti Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,925
Puanı
1,061
thumbnail_1430913852.jpg

Kanal D'nin her hafta ilgiyle takip edilen dizisi Güllerin Savaşı'nın akıbeti sonunda netleşti!

Kanal ile Medyapım arasında gerekli anlaşmalar imzalandı ve yapımın sezon finali yapmasına karar verildi. Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, dizinin gelecek sezonda da ekranlara olacağını açıkladı. Böylece Haziran ayında sezona ara verecek olan yapım, Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.

Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı yapım, genç bir kız olan Gülru (Sönmez) ve yerine geçmek istediği ünlü modacı Gülfem (Ergüder) savaşını konu alıyor.

Güllerin Savaşı, yeni bölümleriyle her Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Son düzenleme:
Sezon Finali yapacağı zaten açıklanmıştı sonradan tekrar vazgeçildiğini bilmiyordum.:D
Bence yanlış karar. İleri sezonda rezil olup biter bence.

Önce sezon finali, sonra da final kararı verilmişti. Şimdi yine sezon finali yapılmasına karar verilmiş. Benim bile kafam karıştı. :D

Benim karışmadı sen rahat ol.:A

Valla reytinglerin akıbetine göre karar değişiyor.:F Yaz geldi ve düşer reytingler ben bir final haberi daha bekliyorum.:F

Benim karışmadı sen rahat ol.:A

Valla reytinglerin akıbetine göre karar değişiyor.:F Yaz geldi ve düşer reytingler ben bir final haberi daha bekliyorum.:F
Benim de karışmadı, lafın gelişi söyledik herhalde. :A

Vallahi Kanal D'nin ne yapacağı umrumda dahi değil. Gelecek sezon denesin, görsün. Tabii yayınlamayı unutmazsa. :F

Benim de karışmadı, lafın gelişi söyledik herhalde. :A

Vallahi Kanal D'nin ne yapacağı umrumda dahi değil. Gelecek sezon denesin, görsün. Tabii yayınlamayı unutmazsa. :F

Belki karışmıştır ne var bunda.:A

Kanal D gelecek sezon eren'in dönüşü ile güçlenecektir.:Z

Beren (Saat) demeye çalışmış, ama yine hata yapmış. :F

Kanal D'den her şey beklenir vallahi. "Unutmak" lafın gelişiydi zaten, ama en ufak bir düşüşte hemen harcar.
:F:F ilahi berenmi demeye çalışmış beren yeni sezonda
varmı ki ya öyle haberler çıkmadı diye biliyorum ama
bencede beklenir valla acımadan kaldrıyor dizileri