Güllerin Savaşı Dizisine Uyarı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eros

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,435
Puanı
560
Yönetmenliğini Merve Girgin'in, senaristliğini Melis Civelek ve Sırma Yanık'ın, yapımcılığını ise Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savaşı dizisine Kanal D'den dizinin yapımcısı Fatih Aksoy'a yazılı uyarıda bulundu.
" Diziyi toparlayın..."
Dizinin akibiyeti ne olacak merak konusu ?

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1417368113400.jpeg
    uploadfromtaptalk1417368113400.jpeg
    8.3 KB · Hit: 511
1 hafta 5 reytingin altına düşmesi diziyi bitirmek için yetiyormuş, belki senaryoya bağlı yine 6+ reytinge yükselecek. Böyle birşeyi nasıl yapabiliyorlar ya.

FOX'um ile Medyapım'ımın arası çok iyi. En fazla oraya geçerler, sıkıntı olmaz yani. Hem en eski gününe dönmüş olur, Salı 20:00'ye. :) :) Hem de reytinglerde kuvvetli şekilde artar. :) :)

1 hafta 5 reytingin altına düşmesi diziyi bitirmek için yetiyormuş, belki senaryoya bağlı yine 6+ reytinge yükselecek. Böyle birşeyi nasıl yapabiliyorlar ya.
kanal çok saçmaladı bu şekilde hiçbir dizisi tutmaz
güllerin savaşını sevdiğimden falan değil kalksın bence de ama genel olarak söylüyorum
atv 2 reyting zor alan diğer yarımı aylarca devam ettirdi birçok dizisi de bu şekilde
star show diğer kanallar sabrediyolar

bunlar ne yapmaya çalışıyolarsa artık deneme tahtası olmuş kanal senede 500 tane dizi başlıyo bitiyo
keşke vadi hiç kanal d ye geçmeseydi showda olsaydık keşke

Gerçekten Kanal D 'ye ne oluyor! Yönetim baya zayıflaştı.:(

@eros, konuyu yanlış yere açmışsın...
@Bully, @mrt-06, taşıyabilir misiniz? :)

Reytinglerin bir anda düşmesi hiç iyi olmadı, büyük ihtimalle Hayat Yolunda'dan sonra sıradaki kurban o olacak. Umarım reytingleri yükselir, hayırlısı olsun...

Kanal D ne yapmaya çalışıyor? Anlayan varsa bana da anlatsın lütfen. Bu kadar diziyi neden bitiriyorsun? Sadece bir hafta düşük (!) reyting aldı diye uyarı nedir? neyin kafasındasın Kanal D? Kanalı toplayın artık..

Bu dizi sezon sonunu görmeyi hak ediyor senaryosunu beğenmesem de Canan Ergüder için sezon sonunu görmesini temenni ediyorum. O yüzden Kanal D bitirecekse dahi Urfalıyam Ezelden taktiğinde olduğu gibi başka kanallarla görüşebilir, en yakın Show ve Fox'tan başka tercih de gelmiyor Medyapım'ın çalıştığı üç kanal var zaten. Umarım bitmez ve bir şekilde transfer olup yoluna devam eder. :)

Arkadaşlar neden bu şaşkınlık onu anlamıyorum zaten totali düşük dizinin AB oranları da düşünce bu uyarı gayet normal. Diziyi seviyorum ama senaryo iyice zayifladi bence ve düşüş normal. Bu diziye bu uyarinin gelmesi normal ama bu kadar erken değil olmamalı. Transfer olsa fena olmaz ama çok bir gider yolu kalmadı dizinin bence. Ama bitmesini istemem yeni olaylar katmali senaristler.

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy