Gülizar'da Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Gülizar'da Yeni Bir Dönem Başlıyor!

8fc70cec-f62e-4d96-a1d5-e875e62d0608.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Gülizar'da bu akşam yeni bir dönem başlıyor.

Yapımcılığını O3 Medya'nın, yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği yapımın bu akşam ekrana gelecek olan 7. bölümüne ünlü şarkıcı Zeynep Casalini konuk olacak. Başarılı müzisyen, kendi konserinden önce ön solist olarak, ilk kez sahneye çıkacak olan Gülizar'a destek olup cesaret verecek.

Öte yandan yenilikler bununla sınırlı değil. Dizinin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah yapım için beline kadar uzanan saçlarını kısaltıp rengini değiştirirken Berk Cankat ise kısa saçlarıyla izleyici karşısına çıkacak.

Gülizar, yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!

c73467ca-65e5-42c1-8ee5-3ff44a37e9c3.jpg
DXRlQ-3WsAAtlTc.jpg
DXWWKz-WAAEQaEX.jpg

Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Oha Berk Cankat kısa saça dönmüş, mükemmel olmuş. :bhr:

Çekimlerin durduğu söyleniyor bu arada @Aserat fikrin var mı, hiç araştırmadım. :D

Oha Berk Cankat kısa saça dönmüş, mükemmel olmuş. :bhr:

Çekimlerin durduğu söyleniyor bu arada @Aserat fikrin var mı, hiç araştırmadım. :D
Büyük ihtimalle yalandır herkes sözde bitirmek için fırsat kolluyor. Reytingler gelmeden durdurmazlar. Ama bu akşam güzel bir dönüm noktası olacak inşallah. :Z

Dizinin yükselmesi için bu şarkıcılık olaylarının bitmesi gerekiyor bunlar daha da arttırmış. :A

Büyük ihtimalle yalandır herkes sözde bitirmek için fırsat kolluyor. Reytingler gelmeden durdurmazlar. Ama bu akşam güzel bir dönüm noktası olacak inşallah. :Z
İnsanlık Suçu geliyor ve yerine koyacakları dizi yok şu anda. Gülizar'ın reytinglerinin beklendiği söyleniyor. :D

İnsanlık Suçu geliyor ve yerine koyacakları dizi yok şu anda. Gülizar'ın reytinglerinin beklendiği söyleniyor. :D
Öyle olursa her 10 mesajımdan 11'i Mavi Top'a okuyacağım belalarla biter. :) Ama yarın sabah 10.05'te bu dizinin kaderi iyi anlamda değişecek inanıyorum. :Z

Dizinin yükselmesi için bu şarkıcılık olaylarının bitmesi gerekiyor bunlar daha da arttırmış. :A
Yarın sabah herkes reytinglerin yükselmesi için illa ucuz Total çığırtkanlıklarına gerek olmadığını görecek. :Z

Öyle olursa her 10 mesajımdan 11'i Mavi Top'a okuyacağım belalarla biter. :) Ama yarın sabah 10.05'te bu dizinin kaderi iyi anlamda değişecek inanıyorum. :Z

Yarın sabah herkes reytinglerin yükselmesi için illa ucuz Total çığırtkanlıklarına gerek olmadığını görecek. :Z

TOTAL ve ABC'de en düşük reytinglerini görebilir aksine. :A

umarım yükselir de devam eder,izlemiyorum ama kadrosu ve yönetmeni için devamını istiyorum.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Salı, Popstar da Çarşamba yayınlanacaksa İnsanlık Suçu için bu dizinin yerinden olacağını düşünüyorum. Neyse, en azından kaliteli bir iş olarak kanal 13. bölüme kadar yayınlanmasına izin verirler artık @Yiğitt

Mehmed Bir Cihan Fatihi Salı, Popstar da Çarşamba yayınlanacaksa İnsanlık Suçu için bu dizinin yerinden olacağını düşünüyorum. Neyse, en azından kaliteli bir iş olarak kanal 13. bölüme kadar yayınlanmasına izin verirler artık @Yiğitt
Bende öyle düşünüyorum, diğer günlerin oranları iyi çünkü. Verilir bence 13. bölüm sonuna kadar. Çağan Irmak ve O3 hatrına Kanal D yapar bunu. Kızlarım İçin bile 1-2 reytingle gördü 13 bölümü. :A

Bende öyle düşünüyorum, diğer günlerin oranları iyi çünkü. Verilir bence 13. bölüm sonuna kadar. Çağan Irmak ve O3 hatrına Kanal D yapar bunu. Kızlarım İçin bile 1-2 reytingle gördü 13 bölümü. :A
Son zamanlarda dizilere şans veriyorsunuz gibi. Aferin, gelişme görüyorum :A Bu sezon sadece SBA'ya göz gezdirsem de gelecek sezon Engin vesilesiyle umutluyum sizden :A

Aslında insanlık suçunu çarşambaya koysalardı cumartesi de popstar icin bekletilseydi. Hem popstar da mayıs gibi baslar cumartesileri iyi reyting alırdı. Hatta popstar cumartesi pt2 bile yayinlanabilirdi. Ama sanırım kanal çarşamba günü dizi tutmayacağını müzik eğlence programı koyarak çok fazla reyting getirmese de gündemde olacak bir yapımla hem de tvlerde artık böyle programlar kalmamışken farklılık yapmak istedi.