Gülizar'da müzik keyfi tüm hızıyla devam ediyor. İlk bölümdeki 'Değişik El'in ardından Çiğdem Erken ve Farah Zeynep Abdullah ortaklığının yeni ürünü olan 'Hüzün Dibi' şarkısı da dün akşam yayınlandı.
Ben de gerçek sanmıştım meğer diziymiş gerçi şarkı yine gerçek ama neyse
ilk bölümün başında bir şarkı söylüyordu harikaydı hatta bu şarkıyı seslendiren farahsa muhteşem sesi varmış demiştim bu şarkıda güzel ama o sanki daha güzeldiSesi güzel. Şarkıda güzel
Daha çok duyacağız şarkılar belli
zaten gerçek farahın her bir parçası orjinal seside öyleBen de gerçek sanmıştım meğer diziymiş gerçi şarkı yine gerçek ama neyse
Kıyaslama yapmadım henüz. Sonra bir ara yapacağımilk bölümün başında bir şarkı söylüyordu harikaydı hatta bu şarkıyı seslendiren farahsa muhteşem sesi varmış demiştim bu şarkıda güzel ama o sanki daha güzeldi
zaten gerçek farahın her bir parçası orjinal seside öyle
dediğim şarkıyı hatırladınmı hatırlamadın tabiKıyaslama yapmadım henüz. Sonra bir ara yapacağım
Tabiki hatırlıyorum.dediğim şarkıyı hatırladınmı hatırlamadın tabio yüzden pas geçiyorsun)
şarkı harika klip o kadar iyi değil fazla hareket gerekmiyor bu klipteTabiki hatırlıyorum.
Cıvıl cıvıl senin kız
Yani gerçekte Güzizar Sepetçi diye bir sanatçı var sandım öyle söyleyimilk bölümün başında bir şarkı söylüyordu harikaydı hatta bu şarkıyı seslendiren farahsa muhteşem sesi varmış demiştim bu şarkıda güzel ama o sanki daha güzeldi
zaten gerçek farahın her bir parçası orjinal seside öyle
arada bir sayfaya seni davet ederiz hogatha öyle kaçış yok bizden
Bu sayfa sınırları içinde bir eşy demem ama diğer konularda oklavayı kafasına geçiririm Gülizarınarada bir sayfaya seni davet ederiz hogatha öyle kaçış yok bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?