'Gülizar' Dizisinin Başrol Oyuncuları Netleşti!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

'Gülizar' Dizisinin Başrol Oyuncuları Netleşti!

Kanal D'nin büyük merakla beklenen dizisi ''Gülizar''ın başrol oyuncuları netleşti!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstleneceği, senaristliğini Mahinur Ergun'un kaleme alacağı dizinin kadın başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah oldu. Dizinin erkek başrol oyuncuları ise Berk Cankat ve Berk Erçer oldu. Kadrosunda Berkay Ateş'in de yer alacağı dizinin hazırlıkları başladı.

''Gülizar'' yakında Kanal D'de!

Kaynak: Medyatava
Orijinal formatta oku

Erkek oyuncular süper seçim olmuş severim ben ikisinide

berk erçer tam benlik

bu kadar Berk bir diziye fazla

Bu kız da başrol için değil. Ufak Tefek Cinayetler tarzı dizide başrol olabilir ama tek başrollü diziye çoook yetersiz.

Berk Erçer en son Poyraz Karayel'de oynayacaktı bir anda ortadan kayboldu
Bakalım burada da bir son dakika değişikliği olacak mı

Yetersiz isimler bence. Farah tek başına başrol oynayabilecek bir oyuncu değil, henüz o seviyeye gelmedi.

Bin Litre Gözyaşıyı bekliyordum ya. Ve bence o diziye en çok yakışacak isim Farahtı. Neyse hayırlı olsun ama Berk Cankat olmamış.

Keşke Elçin Sangu başrol olsaydı. Berkay Ateş dışında hiçbirinin oyunculuğu iyi değil. 4-13 bölüm arası sürer.

Farah Zeynep harika isim olmuş, çok tatlı ve başarılı birisi. ÖBGZ, Bi Küçük Eylül Meselesi gibi yapımlarda harikaydı, merakla bekliyorum projesini.

Berk Cankat da harika olmuş, severim kendisini. Ama Berk Erçer olmamış, ne alaka?

Farah Elçin'den kat kat daha iyi bir oyuncu. Çağan Irmak akıllı adam gerçeği görmüş.

Mimiksiz Elçin'i kim ne yapsın.