Konu nasıl bulcaklarsa?Rekabet kesin olurda.O kadaroyuncu değişti gene aynı izleniliyor dizi başarılı oluyor.
Denizde kum bu dizisinin senaristinde senaryo. Bitmeyen bir senaryosu var dizinin.
Konu nasıl bulcaklarsa?Rekabet kesin olurda.O kadaroyuncu değişti gene aynı izleniliyor dizi başarılı oluyor.
Saçma sapan senaryo olur.Böyle mi Olacaktı gibiDenizde kum bu dizisinin senaristinde senaryo. Bitmeyen bir senaryosu var dizinin.
Saçma sapan senaryo olur.Böyle mi Olacaktı gibi
https://twitter.com/x/status/1414148245941538818Ay zaten rezildiler iyice battılar bitirin artık şu diziyi.
Bendim o be, Hadise fotoğrafım kendini göstermiyor mu...@Emre Ozansoy gerekli cevabı vermiş. Ayrıldılar maalesef. Dizi bambaşka konsepte geçiyor belli ki.
Bendim o be, Hadise fotoğrafım kendini göstermiyor mu...
Kendi konum ya ondan bu sefer cevap verdim.Fotoğrafını değiştirmişsin. Birde böyle bilgilendirme konularında @Emre Ozansoy fırsat bırakmazdı, direk o aklımda kalmış.
Kendi konum ya ondan bu sefer cevap verdim.Fotoğrafım harika dimi.
İlk hafta eleme yok diye bunla geldim yoksa daha iddialı gelecektim.Evet. Şarkıdan daha iyi. Şarkın içinde keşke bu kadar özenseydin
İlk hafta eleme yok diye bunla geldim yoksa daha iddialı gelecektim.Haftaya artık.
Hayır canım puanları öbür haftaya aktarılıp 2 haftanın toplamı alıncaka.Niye oy vereceğiz o zaman biz. Boş hafta olacak demek ki
Entrıka dizisi youtybede varO neydi. Pek izlememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?