Güle Güle Arkadaşalr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aDNaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neferet bıraktı galiba. " Eski tat yok. " falan diyordu sonra da bir daha girmedi. Bu arada Emir ziyaretçi mesajların kilitli, özel mesajların da dolmuş galiba. Sana özel mesaj atamıyorum.

Neferet 1 aydır yok ama başka sebepleri vardır. Tamamen bırakmaz o

Zaman zaman aralar verseler de bu beş yönetici son yılların temelini oluşturdular gerçekten... Tabii sadece bu beş kişi diyemeyiz. Daha birçok kişi var emeği geçen... King08, AnaKin, wampir ilk aklıma gelen kişilerden

muhammedi atladım kusura bakmaz insallah aklıma gelmedi ama kink08 de emekleri büyük doğuhanda birçok konusu bulunan başarılı arkadas wampir i fazla takip etmedigimden yorum yapamam

wampir çok uzun süredir yok. İnternet bağlantısı yok çünkü. Zaman zaman konuşuyoruz. İleride interneti gelirse aramıza döner diye tahmin ediyorum

Sinir_Şey, dRaqa0, yaSSin, JezabeL, aDNaN, вєdвαнтgibi daha birçok kişi var. Son dönemde aramıza katılan arkadaşlarımızdan da inşallah birçok kişi bu efsane isimlerin arasına girecektir

Aynen Muhammedi unutmamak lazım beni foruma getiren odur.Bende wampiri (Tugay) getirdim forum böyle gitti.

Eskinin tadı her zaman farklı olmuştur. Birkaç yıl sonra baktığımızda bu günleri güzel olarak hatırlayacağız

Şu anda da gayet iyi bir jenerasyon yakalandı

2011 Mart'tan sonra yeni bir jenerasyon oluştu sitede eskilerle beraber. Bu arada 800 oldum galiba.