Güle Güle Arkadaşalr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aDNaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aDNaN

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
1
Puanı
159
Güle Güle Arkadaşlar Hepinizi Özlicem...
T

İşler Yogum Gittigi İçinh Emekli Olmayı Terçih Yaptım
T

Niye bu konuya cevap yazanların hepsi emekli olmuş? Herkes kapımız açık,demiş sonra gitmiş. MiSs.TaKe admin miydi? Bu arada hoşçakal Adnan kardeş

MiSs.Take, yaSSin, türk_genç ve bullshit. co-adminliğe kadar yükselmişti. Adnan ve oznurr ise süper modluğa kadar.

Konu çok eski bir konu. Buraya yazan arkadaşlar geçmiş dönemlerde gerçekten çok önemli kişilerdi ve zaman zaman aramıza katılıyorlar. Yine katılacaklardır umarım

Niye bıraktılar girmeyi? Sıkıldılar mı? 2-3 yıldır bir kez bile uğramayanlar var.

Bazılarının interneti yok şu an. Bazıları da forumları bırakmış durumdalar...

4 yıl çok uzun bir süre. Sürekli aynı kişilerin aralıksız bizimle olmalarını bekleyemeyiz. Sizler inşallah 4 yıl sonra da olursunuz bizimle

İnşallah. Biz oluruz da sen olur musun bilmem adminim. Ayrıca 4 yıldır aralıksız giren tek sensin. Bu sitenin tek kurucusu sen misin? Bir de bir gün forumu bırakmayı düşünüyor musun?

Üç admindi ilk zamanlarda. Ama 7-8 kişilik güçlü bir kurucu yönetimimiz vardı...

İlerisi ne gösterir bilemem ama siteye giren tek kişi ben oluncaya kadar devam ederim herhalde

favoriforumum bir ailedir bizim icin bizde bu ailenin yönetici olarak diregi oldugumuz icin 2008 senesinden beri 5 kalıcı yönetici götürdük isi cok üye geldi gitti kalıcı olmadı umarım sizler olursunuz kalıcı.

benle beraber 5 kalıcı gördügüm yönetici de isimlerini vereyimde sonra yanlıs anlasılma olmasın gerçi tüm yöneticiler laiki ile yapıp emek harcadılarda benim görüdügüm kadarı ile en çok emegi gecenler

Ozan
Ben
Emre (ĹєG∑ηĐ. KıLLЄ®)
Doğan(Neferet)
Mustafa(neferian)

not : 3 senelik analizim