Genellikle konulara bir üyenin mesajını alıntı yaparak cevap yazdığınızda gerçekleşen eylem.
Güldürmeyenler utansın.Guldurenler gercekten var
Bu akım sanırım benle başladı ama ben forumda sizlerle goygoy ederken hep yüzüm gülümsedi için gerçekten gülüyorum yanı yüzüm sizlerle konusurkan hiç asılmıyorkı reelde nasıl bir arkadsımla gülerek sohbet ediyorsak gözlerimin içi parlıyor o enerji sayesinde kaynaştık zatenAma ben gercekten guluyosunuz sanmiştim😱
Bu akım sanırım benle başladı ama ben forumda sizlerle goygoy ederken hep yüzüm gülümsedi için gerçekten gülüyorum yanı yüzüm sizlerle konusurkan hiç asılmıyorkı reelde nasıl bir arkadsımla gülerek sohbet ediyorsak gözlerimin içi parlıyor o enerji sayesinde kaynaştık zaten@xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06 @Yiğitt @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Turkuazz @serhatt @Aserat
Ben gayet gülüyorum, neşeli insanlarla konuşunca.Bu akım sanırım benle başladı ama ben forumda sizlerle goygoy ederken hep yüzüm gülümsedi için gerçekten gülüyorum yanı yüzüm sizlerle konusurkan hiç asılmıyorkı reelde nasıl bir arkadsımla gülerek sohbet ediyorsak gözlerimin içi parlıyor o enerji sayesinde kaynaştık zaten@xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06 @Yiğitt @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Turkuazz @serhatt @Aserat
Oğlanı bitirdi bu ecünnüler
Sanada gülmek yakısıyor zatenBen gayet gülüyorum, neşeli insanlarla konuşunca.Sorun farklı sanırım.
Yine hangi zibidiyi koydun avataraYüzün gülsün işte ne güzel. Zaten goygoy olmadan, ciddi ciddi nereye kadar gidecek muhabbet. ?
Aaa sende olmasan forum 2013 öncesi memur hayatına dönecek.Sanada gülmek yakısıyor zaten
Diğer forumlar gibi olmaya gerek yok şu ortam sanalda zaten yokta çoğu reel ortamıda geçer zaten birbirinin yüzüne bile bakan yok artıkAaa sende olmasan forum 2013 öncesi memur hayatına dönecek.konu aç geyik yapma, az konuş, çok gülme ciddi ol. %A
Ama ciddilik gelmiş foruma, bir memuriyet havası var, biraz neşe lazım, herkeste anlamsız ciddilik varDiğer forumlar gibi olmaya gerek yok şu ortam sanalda zaten yokta çoğu reel ortamıda geçer zaten birbirinin yüzüne bile bakan yok artık
İçi geçmiş genç gocamanlar diyordumAma ciddilik gelmiş foruma, bir memuriyet havası var, biraz neşe lazım, herkeste anlamsız ciddilik var
Birisine ne diyordun ölmeyi mu unuttun mezara mı girmeye unuttun diyordun sankiİçi geçmiş genç gocamanlar diyordum
Sende pehlediğin zamanlar çok farklı değil cnmBirisine ne diyordun ölmeyi mu unuttun mezara mı girmeye unuttun diyordun sanki
Bakmak için değilde hangi zibidi oldundan diyelimSen de bakmak istersen veya bir arkadaşın merak etmiştir belki.İsmini verebilirim yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?