Güldür Güldür Show'un Yılbaşı Özel Bölümü Konukları Belli Oldu! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
lpz084g.

Güldür Güldür Show'un yılbaşı özel bölümü konukları belli oldu!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, sunuculuğunu Ali Sunal'ın yaptığı sevilen programın yılbaşı akşamı ekrana gelecek olan özel bölümüne; Emel Sayın, Buray, Ümit Karan, Olcay Şahan ve Kobra Murat konuk oluyor.

Güldür Güldür Show yılbaşı özel bölümüyle cuma 20.00'de Show TV'de!

Her sene bazı programlar zirvede olacak güya ama O Ses Türkiye fark atıyor. Bu sene de değişen birşey olmayacaktır. :A

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Güzel isimler var. Yeni çekim olmasını sevdim. Ailecek tv izleyeceğimiz için bizimkileri ikna edemem izlesinler diye sanırım ama tekrarına kesin bakacağım

Konuklar gayet iyi, skeçler ilgi çeker diye düşünüyorum. Tabi müzik programlarının biraz altında kalabilir, her türlü kanalı kurtarır orası ayrı. :X

Cem Yılmaz, Tolga Çevik gibi konuklar alırsa zirve yapabilir sadeceeee

Zirveyi bırak ikinci olursa (Şarkılar Bizi Söyler'i son zamandaki çıkışından sonra daha iddialı görüyorum) bile başarıdır abartılacak konuklar yok. :A

Açıkçası iyi rating alır ama her yıl olduğu gibi gene O Ses Yılbaşı izlenecektir en çok.

Bu sene en çok izlendiği senelerden birisi olur. Bende bu sene izleyeceğim. O Ses'te Hadise yok hiç zevk vermiyor. Sadece Beyazıt Öztürk kurtarmaya çalışıyor ama tek başına yetişemiyor.

Muhtemelen iyi giidecektir ama ben pek beğenmiyorum son zamanlarda.