''Güldür Güldür Show''un Akıbeti Netleşti!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
guldur-guldur.png

Yazın sonunda Show TV'den ayrıldığı konuşulan, ardından TV8'e transfer olduğu iddia edilen ''Güldür Güldür Show''un akıbeti netleşti!

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, Show TV genel müdürü Suavi Doğan’la buluştu. Güldür Güldür Show'un kanalı Show TV'de kalacağı, Ocak ayında ekranlara döneceğini söyledi. Doğan, “Güldür Güldür benim gözbebeğim. Geçen 5 yıllık zaman içerisinde inişli çıkışlı günler geçirdik. Bu yıl çok zorlu geçti. Biz de Güldür Güldür’de hazırlıksız yakalandık. Sezon boyunca Güldür Güldür, yazları da iki tane film yaptıkları için yazarlar ve oyuncular çok yorulmuştu. Ve kendini bir türlü yenileyemiyordu. Yapımcıyla beraber bir karar aldık. Bu yaz onlar film yapmadılar. Biz de ara verdik. Yeniden yazılsın, yeni karakterler eklensin istedik. Şimdi Güldür Güldür’den gidenler oldu. Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay kesin olacak isimler. Onur Buldu başka bir kanalda yeni bir programa başlıyor. İnşallah işi başarılı olur ama orada işler yürümezse Güldür Güldür’e geri dönecek. Haftaya oyuncu seçimlerine başlayacağız. Ocak ayında kısmetse geri dönüyorlar.” açıklamasını yaptı.

''Güldür Güldür Show'' yeni bölümleriyle Ocak ayından itibaren Show TV'de!

Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay ile Güldür Güldür yürür mü hiç? Onur Buldu her türlü geri getirilmeli. Zaten daha önce Doğa Rutkay'da iki programı aynı anda götürüyordu.

Transfer olarak da Okan Çabalar ve İrem Sak kesinlikle geri getirilmeli. Onlara ek olarak Bkm ekibinden birkaç oyuncu transferiyle bu iş alır başını gider.

Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay ile Güldür Güldür yürür mü hiç? Onur Buldu her türlü geri getirilmeli. Zaten daha önce Doğa Rutkay'da iki programı aynı anda götürüyordu.

Transfer olarak da Okan Çabalar ve İrem Sak kesinlikle geri getirilmeli. Onlara ek olarak Bkm ekibinden birkaç oyuncu transferiyle bu iş alır başını gider.
Onur Buldu'nun programı büyük ihtimal tutmayacak zaten, döner garanti. İrem Sak, Thıs Is Us uyarlamasında, dizinin erken bitmesiyle anca gelir...

Ekip için önemli isimler ama oyuncular bakımından artık farklı iş denemek istiyorlar. Ben olsam ben de sıkılırdım, farklı yerlerde kendilerini geliştirmeleri lazım biraz da. Zaten dönüp dolaşacakları yer belli, bir süre aranın ardından yine ekibe dönerler. :)

Çağlar Çorumlu'nun da olduğu zamanlar başkaydı. Tabii o da diziye başlamıştı. :)

Kimse geri dönmemeli yeni oyuncularla denemeli program tutarsa uzun ömürlü olur tutmazsa zaten epey yayınlandı

Güzel bir program. Ekiplerine güçlü isimleri almaları lazım

200. bölüme tamamlayıp bitirsinler dn iyisi. Show'da kalması program adına daha iyi bir sonuç olmuş. :D

Show'da kalması güzel. Tutana kadar Bütün kanalları gezdi dolaştı neredeyse program. Show tv için iyi bir gelişme. Her türlü reyting alır...