Güldür Güldür Show'da "Jet Sosyete" Göndermesi!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,938
Puanı
1,061
72082

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği yapımın kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Mahir İpek, Uğur Bilgin, Meltem Yılmazkaya, Ecem Erkek, Sinan Çalışkanoğlu, Emre Altuğ, Evrim Akın, Aziz Aslan, Özgün Aydın, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Aycan Koptur ve İrem Kahyaoğlu gibi oyuncuların yer aldığı başarılı programda dikkat çeken bir gönderme yapılıyor.

Geçtiğimiz sezonda Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete dizisi için programdan ayrılan Çağlar Çorumlu bu sezon Güldür Güldür Show'a geri döndü. İlk bölümü 4 Ekim'de yayınlanacak olan programın yeni sezon fragmanında ise dikkat çeken bir skeç ekranlara geliyor. Çorumlu, "Ben sosyeteye girdiniz sanıyordum, 'jet' hızıyla" diyen Onur Atilla'ya cevaben "Bir arkadaşa bakıp çıktım" cevabını veriyor. Geçen bu diyaloğa Ali Sunal da kahkahalarla katılıyor.. Skeçte Çağlar Çorumlu'nun programdan ayrılıp kısa süre sonra dönmesiyle epeyce dalga geçiliyor. İşte o anlar;

Güldür Güldür Show 7.sezonuyla 4 Ekim'de Show TV'de...​

O dizideki tek adam akıllı oyuncuydu, o yüzden Altın Kelebek almıştı hatta. Doğru yolu bulmuş, Şevket'i özlemiştik zaten. :Z